Αρχική Νέα Τοπικά Πέτρος Παντελάρας, ανακοίνωση ικανοποίησης για τη στάση της Περιφέρειας- απάντηση σε Μ....

Πέτρος Παντελάρας, ανακοίνωση ικανοποίησης για τη στάση της Περιφέρειας- απάντηση σε Μ. Μεννή

15


Ο συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χίου “Μια πόλη για όλους” με ανακοίνωσή του καταγγέλει για… αρπακολισμό τη Δημοτική Αρχή Μεννή, μην κρύβοντας την ικανοποίησή του που επιτέλους ο Περιφερειάρχης δεν ικανοποιεί αίτημά της για το θέμα της ύδρευσης.

  Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του συνδυασμού του Πέτρου Παντελάρα με αφορμή τη συνέντευξη τύπου των Μ. Μεννή και Μ. Φυτούση αναφέρονται τα εξής:
   «Στην τελευταία συνέντευξη τύπου η δημοτική αρχή Μεννή προσπάθησε για μια ακόμα φορά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
   Εν όψει εκλογών και μπροστά στη γενική κατακραυγή διότι δεν πραγματοποίησε τη βασική προεκλογική της δέσμευση για παροχή άφθονου και άριστης ποιότητας νερού στους δημότες μας μέσα σε έξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της εφεύρε χωρίς επιτυχία χίλιες δυο δικαιολογίες επιρρίπτοντας τις ευθύνες της ανακολουθίας της σε τρίτους.
   Μετά τις κατά καιρούς ευχαριστίες της για χρηματοδότησεις στους Υπουργούς κ.κ. Σουφλιά και Παυλίδη και στο Γ.Γ. της Περιφέρειας Β. Αιγαίου κ. Τσίφτη με τη συνέντευξη εξακόντισε το ανάθεμά της για την ακύρωση χρηματοδότησης έργου που επιχείρησε να υλοποιήσει χωρίς την νόμιμη απαιτούμενη άδεια.
   Διατηρήσαμε υπεύθυνη αντιπολιτευτική συμπεριφορά κλείνοντας πολλές φορές τα μάτια σε εξόφθαλμες παρανομίες θέλοντας να συμβάλλομε στην επίλυση του πιο σοβαρού προβλήματος του Δήμου μας, του υδρευτικού.
   Ευτυχώς όμως που και ο…Μεννήδειος αρπακολισμός βάσει του οποίου μεθοδεύει τις κινήσεις της η σημερινή δημοτική αρχή έχει και τα όριά του. Όρια που έστω και με καθυστέρηση θέλησε να αντιληφθεί και ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Τσίφτης για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος».

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαράταση προγράμματος Περιφέρειας για Στήριξη Αγροτικής Οικονομίας και Εμπορίας Προϊόντων Ποιότητας
Επόμενο άρθροΜετωπική σύγκρουση μοτοσικλετιστών και επείγουσα αερομεταφορά τραυματιών στην Αθήνα