Χρονοδιάγραμμα εξετασεων έτους 2006 και Τράπεζα Ερωτήσεων.
Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ταλιαδούρος ΚΑΙ στη συνάντηση που είχαμε μαζί του στις 15 Μαΐου 2006 αλλά ΚΑΙ στην απάντηση σχετικής επερώτησης του κ. Λομβέρδου στη Βουλή στις 18 Μαΐου 2006 δεσμεύτηκε ότι: «Το ακριβές χρονοδιάγραμμα, όπως εξήγησα και στο Σύλλογο Πτυχιούχων της Ιατρικής που με είδαν την προηγούμενη εβδομάδα, θα το γνωρίζουμε στις 29 Μαΐου». Εν όψει, λοιπόν, της παραπάνω δέσμευσης και της συνάντησης που θα έχουμε με τον κ. Ταλιαδούρο στις 29 Μαΐου, σας παραθέτουμε τη στάση που θα κρατήσει ο σύλλογος MEDICS μπροστά στον κ. Υφυπουργό:
* Θα ζητήσουμε 3 εξεταστικές για το 2006 (Η πρώτη τον Ιούλιο, η δεύτερη τον Σεπτέμβριο και η τρίτη τον Δεκέμβριο), για να μην αδικηθούν αυτοί που δίνουν 1 μάθημα και προλαβαίνουν να διαβάσουν μέχρι τον Ιούλιο, αλλά ΚΑΙ αυτοί που δίνουν περισσότερα μαθήματα να έχουν τη δυνατότητα αρκετών εξεταστικών.
* Στην περίπτωση που το παραπάνω αίτημα μας δεν γίνει αποδεκτό και οι εξεταστικές παραμείνουν 2 για το 2006, ο ελάχιστος χρόνος από την δημοσίευση της Τράπεζας Ερωτήσεων μέχρι την πρώτη εξεταστική που θα ακολουθήσει να είναι τουλάχιστον 2 μήνες. Σε καμία περίπτωση δε θα δεχτούμε λιγότερες από 2 εξεταστικές για το 2006.
* Η κάθε ερώτηση από τις ερωτήσεις της Τράπεζας Ερωτήσεων που θα μας γνωστοποιηθεί να συνοδεύεται ΚΑΙ από τη μοναδική σωστή απάντηση ΚΑΙ από τις υπόλοιπες λανθασμένες απαντήσεις.
* Θα ζητήσουμε επίσπευση της παράδοσης των πράξεων αναγνώρισης σε χρονικό διάστημα λιγότερο του ισχύοντος των 2 μηνών.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
MEDICS







