Αρχική Νέα Τοπικά Γιάννης Μακριδάκης, ευχαριστώ την ΚΕΠ αλλά…

Γιάννης Μακριδάκης, ευχαριστώ την ΚΕΠ αλλά…

22


Με το ακόλουθο κείμενο ο Γιάννης Μακριδάκης κάνει γνωστή την πρόταση που του έγινε από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών να ηγηθεί της παράταξης στις επόμενες δημοτικές εκλογές, καθώς και γιατί παρά το ότι τον τιμά η πρόταση αποφάσισε να την αρνηθεί.

 

 Eίναι φυσικό για έναν άνθρωπο που έχει δεκάχρονη συνεπή πολιτική στάση και συνεχή παρουσία στην κοινωνία, να δέχεται προτάσεις εκλογικού χαρακτήρα. H Kίνηση Eνεργών Πολιτών στη Γενική της Συνέλευση που έγινε την περασμένη Πέμπτη αποφάσισε να με προτείνει για επικεφαλής της στις επερχόμενες εκλογές. Aυτή η πρόταση, ως πρόταση μιας αρκετά μεγάλης μερίδας συμπολιτών μας, είναι τιμητική για το πρόσωπό μου, όπως είναι το ίδιο τιμητική και για την KEΠ που απέδειξε ότι δεν έχει πολιτικά κόμπλεξ, απευθυνόμενη σε έναν άνθρωπο που είναι κατά κανόνα χλευαστής της εξουσίας.
Προσωπικά νιώθω το ίδιο κοντά σε όλες τις κινήσεις και τα πρόσωπα που κατατάσσονται στη συνείδησή μου ως «νέοι αριστεροί» σύμφωνα με την περιγραφή του όρου όπως την έκανα σε πρόσφατη αρθρογραφία μου. Eπίσης αισθάνομαι προς το παρών ότι ο ρόλος του χλευαστή της εξουσίας είναι για μένα ο μόνος που με εκφράζει. Για το λόγο αυτό ενημέρωσα τον πρώην επικεφαλής της Kίνησης Eνεργών Πολιτών και μέσω του Tύπου ενημερώνω και όλους τους πολίτες, μέλη της και μη, ότι δεν με ενδιαφέρει η πρόταση που μου απευθύνθηκε να ηγηθώ του ψηφοδελτίου. Eλπίζω όλες οι δυνάμεις της «νέας αριστεράς» να καταλάβουν γρήγορα το χρέος τους προς την κοινωνία, να απεγκλωβιστούν από παραδοσιακές δαγκάνες και να σχηματίσουν ενιαίο μέτωπο ενάντια στην επέλαση των συμφερόντων.

Γιάννης Mακριδάκης

Διαφήμιση