Αρχική Νέα Τοπικά Προεκλογική συγκέντρωση στο Κορωπί για τον Τάσο Ποδιά

Προεκλογική συγκέντρωση στο Κορωπί για τον Τάσο Ποδιά

56


«Όνειρα κάνουν αυτοί που τα πιστεύουν. Εμείς ξέρουμε πώς να τα κάνουμε και πράξη. Από την προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανείς. Μαζί με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις θα δουλέψουμε για να λυθούν τα προβλήματα των Καρδαμύλων».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Καρδαμύλων, νυν νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Καρδαμύλων Τάσος Ποδιάς, στην πρώτη προεκλογική στην ουσία συγκέντρωσή του που πραγματοποιήθηκε (την Τετάρτη 31 Μαίου)με τους Καρδαμυλίτες της Αττικής στο κτήμα Ζολώτα, στο Κορωπί Αττικής, (σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ).
Στο πάνελ τον πλαισίωναν οι Μάρκος Μαδιάς, Κλ. Ζολώτας και Γ. Γεωργιλής, οι οποίοι τόνισαν στους περίπου 270 παρευρισκομένους ότι θα είναι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με το συνδυασμό του Τ. Ποδιά. 
«Η παρουσία σας μας πείθει ότι πάμε καλά», τόνισε ο Κλεόβουλος Ζολώτας υποδεχόμενος τους συνδημότες τους. Συμπλήρωσε ότι η «υποψηφιότητα του Τάσου είναι η καταλληλότερη τη δεδομένη χρονική στιγμή, για να ενώσει, επί τέλους, ένας υποψήφιος τον διχασμένο κόσμο και να προσφέρει έργο στον τόπο».
Πιο συγκεκριμένος και καυστικός ο Μαρκος Μαδιάς, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει διαπιστώσει ότι δεν έχει γίνει κανένα σοβαρό έργο από όλες τις δημοτικές αρχές «εκτός από μερικά μικρά πράγματα και την διαχείριση των τρεχόντων θεμάτων ενός χωριού, που καθημερινά γίνεται μάρτυρας παρακμής».

 


Με συγκροτημένο και πολιτικό λόγο, χαιρέτισε ο Τάσος Ποδιάς.
Αφού ευχαρίστησε όλους τους παρόντες, αλλά κι αυτούς που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στο κάλεσμά του, τόνισε ότι ο συνδυασμός του δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτες τις δυνατότητες παρέμβασης στα κέντρα λήψης αποφάσεων που έχουν οι Καρδαμυλίτες.
Δίνοντας τη διαφορετικότητα του στίγματος της κίνησης, σημείωσε ότι ο Δήμος πρέπει να λειτουργεί με στόχο την κοινωνική προσφορά κι όχι την οικονομικίστικη διαχείριση.
Έστειλε, δε, σε συγκεκριμένους αποδέκτες το μήνυμα ότι σωστοί Δημοτικοί Άρχοντες σήμερα είναι αυτοί που καταθέτουν προτάσεις και μπορούν να εκμεταλλευτούν σωστά τα θέματα που υπάρχουν. Παραδειγματικά ανέφερε το θέμα των σκουπιδιών και τα αντισταθμιστικά οφέλη από την εγκατάσταση του ΧΥΤΑ στα Πυργιά.
«Δεν είναι δουλειά των αιρετών να οδηγούν απορριμματοφόρα και να λειτουργούν απλά διαχειριστικά», είπε.
Συμπλήρωσε βέβαια, ότι δεν μπορεί να κατηγορήσει τους κ.κ. Μελιτζάνη και Μαρινάκη ότι δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν, τόνισε όμως ότι δεν είχαν όραμα, δεν έκαναν διάλογο και απεμπόλησαν την όποια προοπτική συναίνεσης.


Άξονες – ερωτηματολόγιο 
Σε μορφή τίτλων παρουσίασε τους 20 άξονες πάνω στους οποίους θα δουλέψει για την ανάπτυξη του χωριού και την προσφορά καλύτερης ποιότητας ζωής στους κατοίκους του Δήμου.
Τόνισε ότι σύντομα θα παρουσιάσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Συνδυασμού και πληροφόρησε το ακροατήριο ότι σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει ένα ερωτηματολόγιο, στο οποίο θα κληθούν όσοι θέλουν να καταγράψουν τα προβλήματα του χώρου, να τα ιεραρχήσουν και να υποβάλουν προτάσεις για την επίλυσή τους.
Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους Καρδαμυλίτες να δώσουν τον αγώνα τον καλό, τον μέγα, με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του Δήμου, πέρα και πάνω από κόμματα και παρατάξεις.

 

ΠΗΓΗ: ΠΟΛΙΤΗΣ (ρεπορτάζ Δ. Μυωτέρη)

ΦΩΤΟ: εφημερίδα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔημοτική Πινακοθήκη Χίου: πρόγραμμα εκδηλώσεων «Θέρος 2006»
Επόμενο άρθροΣυνέντευξη τύπου Δημήτρη Παπαληού επί των πεπραγμένων της τετραετίας