Αρχική Νέα Τοπικά Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης για το έργο της δημοτικής αρχής Παπαληού

Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης για το έργο της δημοτικής αρχής Παπαληού

9

 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ

 Η δημοτική αρχή Ομηρούπολης και ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Παπαληός, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι δεν τους περισσεύει το θράσος μόνο αλλά, και το ψέμα.
 Παρουσίασαν στην ΠΕΚΕΒ, την εικονική πραγματικότητα έργων είτε ανύπαρκτων, είτε νομαρχιακών είτε έργων που μετά από τρία  και πλέον χρόνια αποτελούν σχέδια επί χάρτου.
 Απέφυγαν όπως ο διάολος το λιβάνι να μιλήσουν για το χρέος του δήμου που θα το πάρει μαζί του στον τάφο ο δήμαρχος, για τους απλήρωτες εργάτες της Τεχνικής, για τις απλήρωτες υποχρεώσεις τους σε εργολάβους και συνεργεία, για το ότι έφτασαν τα οχήματα του δήμου να μην έχουν καύσιμα.
 Απέφυγαν να μιλήσουν για το μαρασμό των οικισμών, για τα συνεχιζόμενα έργα που κατάντησαν της «Άρτας το γιοφύρι». Ένα μόνο στοιχείο ως παράδειγμα. Ο προϋπολογισμός έργων στη Λαγκάδα ήταν το 2005 περί τα 120 χιλιάδες ευρώ. Απορροφήθηκαν μόνο 25 χιλιάδες. Πού πήγαν τα υπόλοιπα;
 Απέφυγαν να μιλήσουν για τις αυξήσεις στα ανταποδοτικά τέλη, για τις μπουλντόζες που έκανα φτερά εις γνώση για να μην πούμε με εντολή δημάρχου.
 Για ένα τους διαβεβαιώνουμε. Όπως ήταν εικονική η παρουσίασή τους εικονικοί θα είναι και οι ψήφοι τους.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο1η Συνεδρίαση Συμβουλευτικής Επιτροπής του Προγράμματος “BIOBUS”
Επόμενο άρθροΓιορτή κερασιού στα Καμπιά