Αρχική Πολιτισμός Χορευτικές βραδιές από τη σχολή χορού Le Balllet

Χορευτικές βραδιές από τη σχολή χορού Le Balllet

56

 

Η Σχολή Χορού La Ballet της Άννας Συράκη θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράστασή της, επ’ ευκαιρία του τέλους της σχολικής χρονιάς.
Συγκεκριμένα στο ΟΜΗΡΕΙΟ, Παρασκευή και Σάββατο 16&17 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ., οι μαθήτριες της σχολής θα υποδυθούν ρόλους κλασικούς, όπως νεράιδων, πριγκιπισσών και μικρών χαριτωμένων ποντικών αλλά και πρωτότυπους, όπως των τεσσάρων εποχών, των εξωτικών φρούτων, των λουλουδιών. Θα μεταμορφωθούν ακόμα και σε μουσικές νότες, για να ξεδιπλώσουν με χαρά και ενθουσιασμό, μπροστά στα μάτια των θεατών, το γνωστό παραμύθι της «Σταχτοπούτας» με μουσική Σ. Προκόφιεφ.
Στο δεύτερο μέρος της παράστασης η σκηνή θα πλημμυρίσει από γάτες, καθώς οι μαθήτριες των τμημάτων του σύγχρονου χορού θα χορέψουν χορογραφίες εμπνευσμένες από το διάσημο μιούζικαλ όλων των εποχών, το περίφημο «CATS», σε μουσική A.L. WEBBER, το οποίο έχει περιοδεύσει σε ολόκληρο τον κόσμο.
Χορεύουν: Οι μαθήτριες της Σχολής
Χορογραφίες – Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννα Συράκη.
Οργάνωση: Σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού Le Ballet της Άννας Συράκη
Τιμή Εισιτηρίου 6€
Ωρα έναρξης: 19:00

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔΙΟΡΘΩΣΗ: Η κηδεία του Αδαμάντιου Λεμού θα γίνει την Πέμπτη, 15/6 στις 17.00, στο κοιμητήριο του Δήμου Ηλιούπολης, περιοχή Αγία Μαρίνα.
Επόμενο άρθροΠαραδοσιακή μουσική στον Άγιο Γεώργιο Συκούση