Αρχική Νέα Τοπικά Κώστας Μούνδρος: “Οι μεσσίες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους”

Κώστας Μούνδρος: “Οι μεσσίες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους”

10

     Αξιοπιστία, εργατικότητα, ανιδιοτέλεια, φερεγγυότητα, σοβαρότητα είναι μεταξύ άλλων τα στοιχεία που θα διέπουν το συνδυασμό «Πολίτες Ομηρούπολης», τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Kώστας Mούνδρος.
     O κ. Mούνδρος,  νυν δημοτικός  σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο «ως αποκαρδιωτική που μας προσβάλλει».
     «Οι μεσσίες ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους», τόνισε ο Κώστας Μούνδρος που τόνισε ότι θα δουλέψουν συλλογικά, χωρίς κομματικούς φανατισμούς που θα προχωρήσουν χωρίς ρουσφέτια και ψηφοθηρική σκέψη, αλλά βαθιά ερωτευμένοι με την πρόοδο του τόπου.
     Άσκησε οξεία κριτική στη δημοτική αρχή Παπαληού κάνοντας λόγο για « ανεύθυνη, αναξιόπιστη, αδιαφανής, αφερέγγυα, ανειλικρινής…», αρχή και με ειδική αναφορά στα οξυμμένα οικονομικά προβλήματα του Δήμου.
     Εκφράζοντας επίσης την αντίθεσή του με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Δημοτών Ομηρούπολης, τόνισε ότι διαφωνεί κάθετα με τις «άκαμπτες, δογματικές και ανεφάρμοστες απόψεις της».
    
     ΠΗΓΗ: ΑΛΗΘΕΙΑ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜέλαινα Ακρα: γνωρίζουμε τις επιπτώσεις από τοποθέτηση ανεμογεννητριών
Επόμενο άρθροΗΜΕΡΟλόγιο- καιρός, 23/6/06