Αρχική Νέα Τοπικά Κίνηση Ενεργών Πολιτών: να πάρουν θέση οι παρατάξεις για τον Κορακάρη

Κίνηση Ενεργών Πολιτών: να πάρουν θέση οι παρατάξεις για τον Κορακάρη

12

   ΚΙΝΗΣΗ  ΕΝΕΡΓΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ
              ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ


    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
   ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ 


Κύριοι ,
Οπως είναι γνωστό έχουμε εισέλθει πλέον στην προεκλογική περίοδο. Με λύπη  διαπιστώνουμε  οτι μέχρι στιγμής δεν έχουν  τεθεί στη δημόσια συζήτηση τα ουσιαστικά ζητήματα που απασχολούν την πόλη μας και τους πολίτες. Αντίθετα παρατηρούμε να  παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων.
Οπως για παράδειγμα να εμφανίζονται δημοσκοπήσεις- μαιμούδες  που κάθε φορά εξυπηρετούν αυτούς που τις διακινούν. Φυσικά είναι δικαίωμα  του κάθε υποψηφίου να επιλέξει εκείνος τον τρόπο με τον οποίο θα επικοινωνήσει με τους ψηφοφόρους. Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι τα διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια με μεγάλα στρογγυλά και χωρίς περιεχόμενο λόγια. Εκείνο που για μας έχει αξία είναι οι σαφείς  θέσεις και οι λύσεις που προτείνονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου μας.
     Ενα από τα σημαντικότερα  ζητήματα με ιδιαίτερο βάρος στην κρίση των συμπολιτών μας για το που θα δώσουν την ψήφο τους, είναι το πρόβλημα του νερού που σχετίζεται άμεσα με την περιοχή του ΚΟΡΑΚΑΡΗ.
     Είναι σε όλους  γνωστό ότι ο  Κορακάρης  κρύβει στα σπλάχνα του τη σπουδαιότερη υδατολεκάνη  του νησιού από την οποία  αντλείται το ογδόντα τοις εκατό των αναγκών του νησιού σε νερό.
      Είναι επίσης γνωστός ο σκανδαλώδης τρόπος αγοραπωλησίας της τεράστιας έκτασης από 2 ιδιώτες   με την εμπλοκή κρατικών υπηρεσιών και την άρνηση του αείμνηστου Νομάρχη Γ.Καλουτά να επικυρώσει την αγοραπωλησία.
      Η «αξιοποίηση» της περιοχής αυτής από διάφορα ιδιωτικά συμφέροντα και σχέδια θα καταστρέψει την μεγαλύτερη  δεξαμενή νερού του νησιού και θα καταστρέψει ακόμη ένα πολύ αξιόλογο φυσικό περιβάλλον με απολιθώματα , ενώ θα περιορίσει δραματικά τη δυνατότητα δημιουργίας ενός περιαστικού δάσους που τόση ανάγκη το έχει η πόλη μας.
      Επειδή λοιπόν όπως προανέφερα για μας έχει τεράστια σημασία κατά την  προεκλογική περίοδο να  ασχοληθούμε  με τα προβλήματα του Δήμου μας και να πάρουμε γι αυτά ΣΑΦΕΙΣ και ΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σας ΚΑΛΩ  ΔΗΜΟΣΙΑ  να απαντήσετε:
      Είστε υπέρ η κατά της απαλλοτρίωσης του Κορακάρη ;
      Είστε υπέρ η κατά της δημιουργίας περιαστικού δάσους στη περιοχή ;
     Περιμένω τις σαφείς σας απαντήσεις για να ενημερωθεί ανοιχτά και δημόσια ο ψηφοφόρος για τις θέσεις σας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε στη Μυτιλήνη το ευρωπαϊκό συνέδριο για την Αυτοδιοίκηση
Επόμενο άρθροΠρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. Επιμελητηρίου