Αρχική Νέα Τοπικά 110 μέρες αγώνα για την Αγγελική

110 μέρες αγώνα για την Αγγελική

28

  

110 ημέρες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η δημοσιογράφος Αγγελική Χατζηδημητρίου κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης ρεπορτάζ, δέχθηκε την εγκληματική επίθεση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ από «σεκιουριτά» με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.
   Εν τω μεταξύ χρειάστηκαν να συμπληρωθούν 88 ημέρες για να βγει η Αγγελική από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της νευρολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» και να συνεχιστεί η νοσηλεία της σε δωμάτιο της κλινικής (από την Τετάρτη 5 Ιουλίου).
Σε αυτό το στάδιο έχουν ενταθεί οι φυσικοθεραπείες και γενικότερα τα ερεθίσματα που λαμβάνει η Αγγελική από την περιφέρεια προς τον εγκέφαλο.
Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφος, μητέρα δύο παιδιών, δέχθηκε την εγκληματική επίθεση στο εργοστάσιο της ΔΕΗ από τον ιδιωτικό φύλακα Γεώργιο Παβίτσο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης ρεπορτάζ.
Στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χίου διέγνωσαν “υστερικό σοκ” γεγονός που προκάλεσε καθυστέρηση 15,5 ωρών για τη διακομιδή της στην Αθήνα.
Κατά την πρόσφατη επίσκεψη στη Χίο, ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος (που μαζί με τον υφυπουργό κ. Γιαννόπουλο επισκέφτηκαν την Αγγελική στο νοσοκομείο την ίδια μέρα και επιστρέφοντας από τη Χίο), δεσμεύτηκε ότι το υπουργείο θα σταθεί στο πλευρό της Αγγελικής μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υγείας της.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο109 μέρες νοσηλείας για την Αγγελική
Επόμενο άρθροΑλέκος Γαϊτάνος: Οι παραλίες στο βωμό της ψηφοθηρίας