Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Νέα πτέρυγα για το νοσοκοκμείο Χίου, εγκαίνια από τον υπουργό Υγείας

Νέα πτέρυγα για το νοσοκοκμείο Χίου, εγκαίνια από τον υπουργό Υγείας

20

Τη νέα πτέρυγα στο «Σκυλίτσειο» Νοσοκομείο της Χίου θεμελίωσε χθες ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος είχε παράλληλα επαφές με τη διοίκηση, τους εργαζόμενους, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του νοσοκομείου.


Ο κ. Αβραμόπουλος επισήμανε ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο της υλοποίησης ένα νέο αιμοδυναμικό εργαστήριο, ενώ από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία και η νέα παιδιατρική κλινική. Ακόμα, τόνισε ότι ενισχύονται οι ήδη υπάρχουσες ψυχικές δομές με τη δημιουργία ενός προστατευμένου διαμερίσματος για την υποστηριζόμενη αυτόνομη διαβίωση ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.


Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τη συνάδελφο Αγγελική Χατζηδημητρίου που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, για 3,5 μήνες, μετά την επίθεση σεκιουριτά της ΔΕΗ, ο υπουργός τόνισε:


«Από την πρώτη κιόλας μέρα είμαστε δίπλα της, πρώτα απ’ όλα ανθρώπινα, αλλά και ως υπουργείο με πλήρη εξασφάλιση των νοσηλίων εντός κι εκτός Ελλάδας. Περιμένουμε και εμείς τη στιγμή που θα τη δούμε και πάλι στην πρώτη γραμμή της δράσης. Είμαι σε ανοικτή γραμμή, συνομιλώ με τον σύζυγό της, οι δε γιατροί που παρακολουθούν την πορεία της υγείας της με ενημερώνουν συνεχώς. Μοιράζομαι λοιπόν κι εγώ την ανθρώπινη πλευρά. Και απ’ την άλλη, θα ήθελα να πω ότι, εφόσον με το πόρισμα αποδοθούν ευθύνες, θα υπάρξουν και συνέπειες, μην έχετε καμιά αμφιβολία».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 25/07/2006

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝΕΛ: Αγωγή κατά της τράπεζας FBB
Επόμενο άρθροB΄ Κατασκηνωτική περίοδος στην παιδική εξοχή Σκλαβιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου