Αρχική Νέα Τοπικά ΠΑΚ-Νέα Πορεία: “Όταν η πλέον δημοκρατική πρακτική του διαλόγου αποτελεί για κάποιους...

ΠΑΚ-Νέα Πορεία: “Όταν η πλέον δημοκρατική πρακτική του διαλόγου αποτελεί για κάποιους κίνηση εντυπωσιασμού”

6

Στην προσπάθειά του να μην αφήσει αναπάντητη την πρόσκληση – πρόκληση σε διάλογο που απηύθυνε η Αγωνιστική Πρωτοβουλία Ομηρούπολης προς όλους τους υποψήφιους για το Δήμο Ομηρούπολης, και στην οποία όπως είναι γνωστό, μόνο εμείς ανταποκριθήκαμε, ο κ. Μούνδρος κοινοποίησε στα ΜΜΕ μία απάντηση όπου χαρακτηρίζει «προσχηματική» την επίκληση του διαλόγου, ενώ παράλληλα εκφράζει το φόβο του ότι ο διάλογος θα αποτελέσει στοιχείο εντυπωσιασμού στο προεκλογικό σκηνικό (!)

 

Είναι λογικό για ανθρώπους που δεν διαθέτουν πολιτικό σκεπτικό, και οι οποίοι επικαλούνται τις διαχειριστικές και επιχειρηματικές τους ικανότητες ως απαραίτητες προϋποθέσεις για να διοικήσουν το Δήμο, να αδυνατούν να αντιληφθούν πόσο μάλλον να αναγνωρίσουν την αξία του διαλόγου.

 

Άλλωστε είναι φανερό ότι  ο κ. Μούνδρος αποφεύγει το διάλογο, ακόμα και τις στιγμές που επιβάλλεται να συμμετάσχει από τη θέση του ως δημοτικός σύμβουλος, όπως για παράδειγμα κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ομηρούπολης. Αντί να εκφράσει την άποψή του για το θέμα της Τεχνικής Εταιρείας το οποίο είχε τεθεί σε συζήτηση, ο κ. Μούνδρος προτίμησε να αποχωρήσει «λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων».


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠετρελαιοκηλίδα από τον Λίβανο απειλεί τη Μεσόγειο, του Τάσου Σαραντή
Επόμενο άρθροΚλειστός ο οδικός άξονας Χίου-Δαφνώνα στη θέση Κόρης Γεφύρι