Ο Δήμαρχος Ομηρούπολης κ.Δημήτρης Παπαληός απαντάει στα όσα σχολιάζει ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ.Γδύσης και συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:Το πόσο έχουμε ασχοληθεί και τι αγώνα έχουμε κάνει για τα ζητήματα του Δήμου και ειδικότερα για το θέμα της Τεχνικής, για το οποίο είχαμε έγκαιρα προβλέψει ότι χρειάζεται δάνειο πέραν των 600.000 – αλλά μόνο αυτό το ποσό εγκρίθηκε, το γνωρίζουν όλοι. Άλλοι εργατοπατέρες και δημοτικοί σύμβουλοι, όπως ο κ. Μούνδρος, που ως σύμβουλος ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ούτε σε μία επιτροπή για την Τεχνική, αποφεύγοντας να πάρει σαφή θέση για τον τρόπο που θα δοθεί λύση, είναι εκείνοι που απέφυγαν να συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσης. Και κάποιοι άλλοι που τώρα εμφανίζονται χωρίς καμία ευθύνη, όπως ο κ. Τσίχλας, ο οποίος τον καιρό που είχε την ευθύνη για την Τεχνική Εταιρεία, προσέλαβε τέσσερις εργαζόμενους! Και στη συνέχεια παραιτήθηκε , αποποιούμενος κάθε ευθύνη, για να ψάχνουμε εμείς που δεν αποφεύγουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν, τρόπους να αποπληρωθούν οι εργαζόμενοι. Τσίχλας και Παντελόγλου αντί να προσπαθήσουν να ελαφρώσουν την καταχρεωμένη εταιρεία της έδωσαν το τελικό χτύπημα: χωρίς ελέγχους, χωρίς διοίκηση, φτάσαμε στο σημείο να μη γνωρίζουν τι χρωστούσαν στους εργαζόμενους. Και μετά σήκωσαν τα χέρια ψηλά. Ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι, πήγαν να εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους στους κόλπους άλλων παρατάξεων.
Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με το δημοσίευμα του κ. Γδύση, ο οποίος χωρίς να είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, προσπαθεί με συκοφαντίες, να δικαιολογήσει την ανέντιμη συμπεριφορά της συντονιστικής του κόμματος, η οποία χωρίς να δώσει στο Δήμαρχο την ευκαιρία να παρουσιάσει το έργο του και τα επιχειρήματά του, αποφάσισε ότι ο Παπαληός ήταν καλός όσο έβλεπε και δεν μιλούσε, οπότε θεώρησε καλό να δώσει στήριξη στον κ. Μούνδρο, ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με το χώρο του Κινήματος. Αντίθετα, είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ. Μούνδρος μαζί με συνεργάτες, συνεταίρους και γενικά ανθρώπους με τους οποίους έχει σχέσεις και συναλλαγές οικονομικές- επιχειρηματικές, έχουν φτιάξει μία ομάδα, η οποία στοχεύει να κερδίσει τις εκλογές, προκειμένου να αξιοποιήσει στο μέλλον τις συμβάσεις Δημόσιου – Ιδιωτικού τομέα, και να χρησιμοποιήσει εν τέλει το Δήμο προκειμένου να δώσει μία ακόμη ώθηση στα επιχειρηματικά της συμφέροντα.
Αυτό για εμάς αποτελεί επικίνδυνη διαπλοκή και την καταδικάζουμε. Και αποτελεί ένα επιπλέον λόγο για να ζητήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας: Ο Δήμος δεν είναι επιχείρηση. Ο Δήμος ανήκει στους δημότες, και μόνο άνθρωποι με όραμα και με έμφυτο το στοιχείο της προσφοράς (και όχι όψιμοι εθελοντές για λόγους επικοινωνιακούς) μπορούν να τον υπηρετήσουν σωστά και προς το συμφέρον των πολλών.”







