Αρχική Νέα Τοπικά Αλέκος Γαϊτάνος: “Ο αγώνας για ανατροπή συνεχίζεται”

Αλέκος Γαϊτάνος: “Ο αγώνας για ανατροπή συνεχίζεται”

6

Σε ανακοίνωσή του ο κ.Αλέκος Γαϊτάνος αναφέρει:

 

“Οι εκλογές τελείωσαν, οι μεσσίες απήλθαν, τα προβλήματα όμως της

καθημερινότητας παραμένουν.

Το όραμά μας για οικολογική, κοινωνική, εναλλακτική στροφή στον τόπο μας δεν επιτεύχθηκε.

 

Οι πολίτες του Νομού μας που συμμερίσθηκαν τις προτάσεις, τις θέσεις και τις ανησυχίες  μας για τον τόπο, έδωσαν μαζί μας τον ωραίο αγώνα όλη αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Τον ίδιο αγώνα θα χρειαστεί να δώσουν και τώρα κόντρα στα ποικιλώνυμα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, προασπίζοντας περιβάλλον, πολιτισμό και ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Τους ευχαριστούμε και παράλληλα τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες σε κάθε μεγάλο και μικρό αγώνα για την κοινωνική πρόοδο του τόπου. Κυρίως όμως τους υποσχόμαστε ότι θα αποτελέσουμε τον εφιάλτη στους κοινωνικά και πολιτικά ισχυρούς, σε εκείνους που χάριν του κέρδους εποφθαλμιούν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

 

Το ενωτικό αριστερό εγχείρημα στον τόπο μας είναι μία πραγματικότητα. Το δέντρο των ιδεών της ριζοσπαστικής ,οικολογικής και κινηματικής αριστεράς θα αποδώσει καρπούς.

 

Ο αγώνας μας για ανατροπή κατεστημένων καταστάσεων, αντιλήψεων και πρακτικών συνεχίζεται. Το όραμά μας για εναλλακτικό μοντέλο ανάπτυξης στη Χίο, με προμετωπίδα τον άνθρωπο και το περιβάλλον θα ευοδωθεί. Οι καταληψίες μαθητές σήμερα μας δείχνουν το δρόμο.”

 


 


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκλογές στο Ποδηλατείν αύριο 18/10
Επόμενο άρθροΟμογένεια: Φεστιβάλ ελληνικού φαγητού στη Νέα Υόρκη