Αρχική Νέα Τοπικά Σκούφαλος: “Αποποιείται των ευθυνών του παραιτούμενος ο Παπαληός”

Σκούφαλος: “Αποποιείται των ευθυνών του παραιτούμενος ο Παπαληός”

14

Θέση στο θέμα της παραίτησης του κ. Παπαληού από την Τεχνική Εταιρεία Βροντάδου παίρνει ο κ. Σκούφαλος δηλώνοντας:

 

“Δυστυχώς και νεκρή ακόμα η ΤΕΔΒ Ομηρούπολης συνεχίζεται να πυροβολείται ένθεν κακείθεν και να εμπλέκεται  στο προεκλογικό παιχνίδι των δύο εναπομεινάντων αντίπαλων παρατάξεων του γνωστού σε όλους μας δικομματικού παιχνιδιού.

Από τη μια πλευρά, ο απερχόμενος δήμαρχος αποποιείται των ευθυνών του ως πρόεδρος της εταιρείας, παραιτούμενος από τη θέση του, ισχυριζόμενος εκβιασμούς και πιέσεις φωτογραφίζοντας την παράταξη του κ. Μούνδρου, από την άλλη ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης φαίνεται να αναλαμβάνει για ευνόητους λόγους ο κ. Μαλαφής παίρνοντας υπό την προστασία του τον κ. Παπαληό.

Πίσω από όλα αυτά μηνύσεις ή αγωγές που στοχεύουν στην υφαρπαγή των ψήφων μπροστά στις εκλογές του β΄ γύρου.

Επιβεβαιώνεται έτσι το φθαρμένο πολιτικό σκηνικό του οποίου η δυσοσμία παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις με κύρια ευθύνη των κ.κ Μούνδρου, Μαλαφή και Παπαληού.

Επειδή στα μηνυόμενα πρόσωπα βρίσκονται και στελέχη της παράταξής μας που την εκπροσωπούσαν στο ΔΣ της ΤΕΔΒ τους προειδοποιούμε να σταματήσουν τα παιχνίδια της τελευταίας ώρας, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους , και να αντιληφθούν ότι η Αγωνιστική Πρωτοβουλία δεν πρόκειται να αφήσει η πολιτική ζωή του τόπου να συρθεί στο βόρβορο και στη λάσπη, δεν πρόκειται να ενδώσει στο στημένο παιχνίδι του β΄γύρου, θα «μαυρίσει» και τους δύο με όποιον τρόπο μπορεί.”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜαθήματα αρχαιολογίας
Επόμενο άρθροΟι Αμερικανοί… βλάπτουν σοβαρά τον πλανήτη, του Τάσου Σαραντή