Αρχική Νέα Τοπικά Γιάννης Μαλαφής: απάντηση στην Αγωνιστική Πρωτοβουλία για τα γεγονότα της Λαγκάδας

Γιάννης Μαλαφής: απάντηση στην Αγωνιστική Πρωτοβουλία για τα γεγονότα της Λαγκάδας

17

  
     Κάποιος θα πρέπει να ενημερώσει τον επικεφαλής της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας ότι οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν το βράδυ της 22ας Οκτωβρίου και ανακοινώσεις όπως η πρόσφατη με αφορμή τα επεισόδια στη Λαγκάδα σε τίποτα πια δεν μπορούν να αυξήσουν την επιρροή του συνδυασμού του.
     Σ’ αυτήν εγκαλούνταν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γ. Μαλαφής να «ασκήσει την επιρροή του, αν δεν θέλει να αμαυρώσει την πολιτική του διαδρομή με την κάλυψη τέτοιας ποιότητας ανθρώπων».
     Επειδή σε τούτα εδώ τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η «Αναγέννηση» καταδικάζει απερίφραστα κάθε περιστατικό που διαταράσσει τον ιστό μικρών και καθαρών, ως σήμερα, κοινωνιών από όπου κι αν προέρχεται.
     Εκτιμά παράλληλα ότι οι όποιες οξύτητες έχουν παρατηρηθεί τελευταία στη Λαγκάδα πηγάζουν από την επιχείρηση πολιτικής εκμετάλλευσης ενός μείζονος κοινωνικού και οικονομικού ζητήματος, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να λυθεί χωρίς την κατάθεση καλής διάθεσης από όλα τα μέρη για τη βέλτιστη λύση με αποδέκτη και το Τοπικό Διαμέρισμα της Λαγκάδας και συνολικά την κοινωνία της Χίου.
     Αυτή τη λύση από την πρώτη ημέρα ανάληψης των επίσημων καθηκόντων που μας εμπιστεύτηκε ο λαός της Ομηρούπολης θα επιδιώξουμε να πετύχουμε και δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε σκιαμαχίες εντυπώσεων που δυναμιτίζουν το ήδη τεταμένο κλίμα για να αποκτήσουμε πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη. Αυτή την τακτική εφαρμόσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και εκτιμήθηκε από τους συνδημότες μας, αυτή και θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα κατά τη διάρκεια της τετραετούς διακυβέρνησης του Δήμου. Καλούμε την «Αγωνιστική Πρωτοβουλία» να την αποδεχτεί και θα διαπιστώσει ότι δεν θα βγει ζημιωμένη.
    
     Εκ του συνδυασμού “Αναγέννηση”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝέο τηλέφωνο επικοινωνίας για “Βοήθεια στο σπίτι” Δήμου Ομηρούπολης
Επόμενο άρθροΈναρξη δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων Κ.Ε.Ε. για μήνα Νοέμβριο – Αιτήσεις μέχρι 3/11