Αρχική Νέα Τοπικά Αλέκος Γαϊτάνος: Καμία ολιγωρία για τη Σαρακίνα

Αλέκος Γαϊτάνος: Καμία ολιγωρία για τη Σαρακίνα

10

Σε ανακοίνωση του ο κ.Αλέκος Γαϊτάνος αναφέρει:

 

“Οι κάτοικοι των λαϊκών κατοικιών Χριστού με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Απασχόλησης κύριο Γιακουμάτο, εξέπεμψαν για μια ακόμα φορά κραυγή αγωνίας προς όλους μας, ως μέλη ενός οργανωμένου κοινωνικού συνόλου που προκλητικά συνεχίζει να κωφεύει ανάλγητο μπροστά στο δράμα αυτών των συμπολιτών μας.

Βέβαια χρόνια τώρα οι άνθρωποι παρίες της τοπικής μας κοινωνίας  έμπλεοι κάθε λογής υποσχέσεων από τους εκπροσώπους του δικομματισμού, γνωρίζουν πολύ καλά ότι μέχρι τώρα οι απεγνωσμένες εκκλήσεις τους  απευθύνονταν σε ώτα μη ακουόντων.

Εκκλήσεις που προσέκρουαν σε προσχηματικούς λόγους άρνησης στην ικανοποίηση ενός αιτήματος που συνιστά τον ορισμό του θεμελιώδους ανθρωπίνου δικαιώματος. Αυτού της ασφαλούς και αξιοπρεπούς διαβίωσης σε μια πολιτεία που όλοι πιστεύουμε ότι είναι ευνομούμενη.
Μια πολιτεία που κατ΄ επανάληψη έχει αναγνωρίσει το δίκαιο του αιτήματος τους και άλλες τόσες έχει παραπέμψει τη λύση του στις ελληνικές καλένδες.

Μια πολιτεία που ταυτόχρονα με το δίκιο αναγνωρίζει και τις δικές της αυταπόδεικτες ευθύνες σε βάρος των κατοίκων της Σαρακίνας.
Κατοίκων που απαιτούν να αντιμετωπίζονται ως πολίτες ίσων δικαιωμάτων και υποχρεώσεων έναντι της πολιτείας.

Υποχρεώσεων που η πολιτεία άμεσα θα πρέπει να υλοποιήσει. Φτάνουν πια οι εμπαιγμοί και τα ανεκπλήρωτα ταξίματα. Καμία ολιγωρία δεν δικαιολογείται. Το φύλο συκής έπεσε. Ασφαλείς νέες κατοικίες ΤΩΡΑ!”

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣουηδία: πως σχεδιάζεται ένα μέτρο για τη μείωση της κυκλοφορίας οχημάτων…
Επόμενο άρθροΗ Νεολαία Συνασπισμού πραγματοποιεί σήμερα ομιλία για τις εξελίξεις στην Παιδεία