Αρχική Νέα Τοπικά Επιστολή της Κίνησης Ενεργών Πολιτών προς το Δήμαρχο Χίου

Επιστολή της Κίνησης Ενεργών Πολιτών προς το Δήμαρχο Χίου

9

Κύριε  Δήμαρχε


 Όπως γνωρίζετε η  Κίνηση Ενεργών Πολιτών (ΚΕΠ) σαν παράταξη  με πενταετή παρουσία και δράση στον Δήμο Χίου , συμμετείχε στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές
αλλά δεν εξέλεξε Δημοτικό σύμβουλο. Παρά το γεγονός αυτό η Γενική Συνέλευση των μελών μας αποφάσισε τη συνέχιση της δραστηριότητάς της γιατί αυτό επιτάσσει η ψήφος των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν αλλά και η αναγνωρισμένη από πολύ μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας θετική συνεισφορά μας στα Δημοτικά πράγματα.

Στα  πλαίσια αυτά και προκειμένου να συμμετάσχουμε εποικοδομητικά με τις απόψεις τις προτάσεις αλλά και τους αγώνες μας όπου και όταν χρειάζεται για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας , αποφασίσαμε και σας προτείνουμε τα ακόλουθα:

Α. Ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γ. Γεωργίτσης  να συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο με δικαίωμα λόγου , να ενημερώνεται με τον φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου έγκαιρα πριν από κάθε συνεδρίαση . Επίσης να έχει την δυνατότητα να συμμετέχει με δικαίωμα λόγου στις συνεδριάσεις της Δημαρχιακής Επιτροπής.                                      

Β. Επίσης προτείνουμε τα παρακάτω αναφερόμενα στελέχη μας ως εκπροσώπους μας  στα αντίστοιχα  Διοικητικά Συμβούλια  των φορέων του Δήμου Χίου :    
1.Δημοτική Επιτροπή Παιδείας : Μιχαλοπούλου  Βάσω
2.Δ.Α.Ε.Χ: Κουτσοδόντης Γιάννης             
3.ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Β.Αιγαίου: Καλογεράς Γιάννης 
4.Ομήρειο Π.Κ.Δ.Χ: Μιχαηλίδης  Ανδρέας 
5.Δ.Ο.Ν.Α: Μιχαλιός Γιάννης
6.Κ.Α.Π.Η: Καλιμανά Κωστούλα
7.Φιλαρμονική: Ζανάρας Δημήτριος
8.Δ.Ο.Π: Σπανολιός Βασίλης 
9.Δ.Ε.Υ.Α.Χ: Σφυράκης Μιχάλης   
10.Παιδικός – Βρεφικός Σταθμός: Καλογερά Σταματία 

Κύριε Δήμαρχε με τη βεβαιότητα ότι η πρόταση μας συμβάλει στην σύγχρονη  αντίληψη λειτουργίας και διοίκησης του Δήμου Χίου , ελπίζουμε να την κάνετε αποδεκτή και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΠ

Γ.ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ    

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΆρθρο του Βρετανικού Guardian για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Επόμενο άρθροH Xίος επιβλήθηκε 15-7 των Χανίων στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής