Αρχική Νέα Οικονομία Ικανοποίηση από τη συμμετοχή στην έκθεση Τουρισμού στη Βιέννη

Ικανοποίηση από τη συμμετοχή στην έκθεση Τουρισμού στη Βιέννη

14

 Πολύ ενθαρρυντικά για την Ελλάδα χαρακτηρίζοντας τα μηνύματα από τη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στη Βιέννη, αφού αναμένεται αύξηση από Αυστριακούς επισκέπτες ανάλογη με αυτήν που σημειώθηκε πέρσι και έφθασε στο 9,8%.
Στις 120.000 περίπου έφθασαν οι επισκέπτες, επαγγελματίες και κοινό, στην Έκθεση FERIEN  που πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη Αυστρίας από 11-14 Ιανουαρίου.
Μεγάλο ενδιαφέρον επιδεικνύουν και οι μεμονωμένοι επισκέπτες για τη χώρα μας ‚οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν τα προσφερθέντα τουριστικά πακέτα.

Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία και Κροατία βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις των Αυστριακών, ενώ για την Χίο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΕΟΤ Αυστρίας, ενδιαφέρονται όσοι θέλουν να γνωρίσουν  την αυθεντική νησιωτική Ελλάδα, νέοι με πολιτιστικά ενδιαφέροντα καθώς και άτομα της Τρίτης ηλικίας, μέσης και άνω οικονομικής κατάστασης.
Οι γιορτές του δρόμου που οργανώθηκαν από την Ελληνική Πρεσβεία το περασμένο φθινόπωρο, και συμμετείχε και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου, αύξησαν το ενδιαφέρον των Αυστριακών για το νησιά μας.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και η ΝΕΤΠ συμμετείχαν με περίπτερο και με εκπρόσωπο την Προϊσταμένη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Βάσω Κριτάκη.
Στην έκθεση συμμετείχε επίσης ο Θόδωρος Μιχαλάκης‚ μέλος της.Ν .Ε.Τ.·Π. αλλά και εκπροσωπώντας την “Ιωνία Τουριστική” που είχε μάλιστα δικό της περίπτερο στην έκθεση.

Διαφήμιση