Αρχική Νέα Τοπικά ΝΑΣ: καταγγέλει τα πολιτικά τερτίπια στην πλάτη των κατοίκων Χριστού Βαρβασίου

ΝΑΣ: καταγγέλει τα πολιτικά τερτίπια στην πλάτη των κατοίκων Χριστού Βαρβασίου

23

 Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση οφείλει να σταθεί αρωγός των κατοίκων στις Λαϊκές Πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου, τονίζει σ ανακοίνωσή του ο νομαρχιακός σύμβουλος- επικεφαλής της ΝΑΣ Γιάννη Ζωφός.
Τονίζει δε ότι οι εκάστοτε κυβερνώντες με τερτίπια προσπαθούν να αποφύγουν τη λύση που είναι να φύγουν οι κάτοικοι από αυτά τα σπίτια και να μείνουν σε ασφαλή:


“H ακολουθούμενη πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων NΔ και ΠAΣOK αποδεικνύει περίτρανα, ότι η προστασία της ζωής των πολιτών, δεν είναι, μέσα στις προτεραιότητες τους.
Όλοι, πολίτες και φορείς, βλέπουν και αντιλαμβάνονται ότι οι πολυκατοικίες είναι ετοιμόρροπες αποτελούν φέρετρα, για τους κατοίκους τους.
Όλη η κοινωνία του νησιού έζησε και ζει τους αγώνες και τις αγωνίες των κατοίκων για να βάλουν την οικογένεια τους σ’ ένα ασφαλές σπίτι.
Δυστυχώς, οι κυβερνώντες, με τερτίπια, προσπαθούν να αποφύγουν τη λύση, κι αυτή μπορεί να ’ναι μόνο μια: «H χρηματοδότηση του έργου κατασκευής κατοικιών, για όλους τους δικαιούχους».
H Nομαρχιακή Aυτοδιοίκηση Xίου οφείλει να σταθεί αρωγός στον αγώνα των κατοίκων βάζοντας φρένο στις ενέργειες αποπροσανατολισμού και αποφυγής υλοποίησης των δεσμεύσεων.
Θεωρούμε αναγκαίο να συζητηθεί το θέμα στο επόμενο N. Συμβούλιο και να παρθούν οι αναγκαίες αποφάσεις.

Tου ΓIANNH ZΩΦOY
Nομαρχιακού Συμβούλου”

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: αριστερά ο Γ. Ζωφός

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓιώργος Παπαδόπουλος: τώρα οι έμποροι… επαινούν τη Δημοτική Αρχή Μεννή για το κυκλοφοριακό…
Επόμενο άρθροΤα 50 χρόνια του γιορτάζει ο Φάρος Βαρβασίου