Αρχική Νέα Τοπικά Χαμός στο Δήμο Ομηρούπολης με τα χρέη!

Χαμός στο Δήμο Ομηρούπολης με τα χρέη!

7

 

Δεν είναι μόνο οι υπάλληλοι στην Τεχνική Εταιρεία Δήμου Βροντάδου που βρίσκεται να τους χρωστά η εταιρεία, άρα και ο κύριος μέτοχος που ειναι ο Δήμος Ομηρούπολης, αλλά ακόμα και οι υπάλληλοι του Δήμου παρουσιάζονται σήμερα να έχουν πρόβλημα λόγω κακής -τουλάχιστον- διαχείρισης του ταμείου.

Συγκεκριμένα με πρωτοσέλιδα θέματά τους οι τοπικές εφημερίδες του νησιού αναφέρονται σε αυτά τα προβλήματα που έχουν ανακύψει ύστερα από ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών του Δήμου, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλαφής επιβεβαίωσε χθες μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ πως δεν καταβάλλονταν, ενώ παρακρατούνταν, τα χρήματα για τους υπαλλήλους που είχαν πάρει δάνειο από το δημόσιο!
Σε γραπτή δήλωσή του (ηλεκτρονική σελίδα ραδιοφώνου ΧΙΑΚΗΣ ΦΩΝΗΣ) εξάλλου ο Δήμαρχος Ομηρούπολης αναφέρει:
«Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για την Οικονομική κατάσταση του Δήμου Ομηρούπολης και το χρέος των 400000€ έχω να δηλώσω το, εξής:
Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής Ομηρούπολης δεν είναι η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου.
Επιθυμία όλων μας είναι να ξεκαθαρίσουμε την οικονομική κατάσταση του Δήμου και όλες μας οι προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζονται
από την ανάληψη των νέων μας καθηκόντων και σε συνεργασία με το λογισ τήριο του Δήμου Ομηρούπολης ξεκινήσαμε την καταγραφή των οικονομικών δεδομένων όλων των προηγούμενων ετών
Η έρευνα συνεχίζεται μέχρι. σήμερα και μόλις ολοκληρωθεί και θα προχωρήσουμε στην ενημέρωση των αρχηγών των Δημοτικών παρατάξεων και, θα συγκαλέσουμε σύσκεψη στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν οι. δύο Βουλευτές του νομού, ο Νομάρχης καθώς και οι προηγούμενοι Δήμαρχοι του Δήμου Ομηρούπολης
Η κατάσταση στην Ομηρούπολη δεν συνίσταται για μικροπολιτικά παιχνίδα και καλό θα ήταν έως στου ξεκαθαρίσει το τοπίο να αποφεύγουν οι εμπλεκόμενοι να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα με άστοχες δηλώσεις».


Παρατάξεις

Από την άλλη οι επικεφαλής των παρατάξεων αναμένουν τα επίσημα στοιχεία.

Σύμφωνα με την ΑΛΗΘΕΙΑ ο Κώστας Μούνδρος προτρέπει να «κοιτάξουν μπροστά»,
ο Μάρκος Σκούφαλος ζητά να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκαλο» και
ο τέως Δήμαρχος Δημλητρης Παπαληός ζητά έλεγχο σε βάθος χρόνου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΨαρά: Τα ακέραια αγγεία της μυκηναϊκής εποχής
Επόμενο άρθροΜόστρα στα Θυμιανά: πρόγραμμα εκδηλώσεων