Αρχική Νέα Οικονομία ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Λέσβου- Λήμνου: Προετοιμάζει το έδαφος για “επέκταση” στη Χίο

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Λέσβου- Λήμνου: Προετοιμάζει το έδαφος για “επέκταση” στη Χίο

59

 Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου στους Νομούς Χίου και Σάμου, με στόχο τη συγκέντρωση ενός ικανοποιητικού αριθμού νέων μετόχων από τα γειτονικά νησιά, ώστε εντός του τρέχοντος ή στις αρχές του επόμενου έτους να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την επέκταση του Ιδρύματος σε Περιφερειακή Τράπεζα Βορείου Αιγαίου.
Οι επαφές με τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες έχουν ξεκινήσει από τους προηγούμενους μήνες και φαίνεται ότι τόσο στη Χίο όσο και στη Σάμο, οι τοπικές κοινωνίες αντιμετωπίζουν θετικά και με ενδιαφέρον την επέκταση της Τράπεζας σε όλη την περιφέρεια.
Ήδη προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δημιουργηθεί πυρήνες επιχειρηματιών και φορέων, οι οποίοι έχουν επιφορτιστεί με την ενημέρωση των πολιτών ώστε σύντομα να μπει στην τελική ευθεία για την υλοποίησή του αυτό το μεγάλο “όνειρο”.
Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων η Συνεταιριστική Τράπεζα συμμετείχε στην εμπορική έκθεση της Χίου με τίτλο “Πρόταση 2007“, η οποία φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο “Γ. Καλουτάς”.
Το περίπτερο της Συνεταιριστικής Τράπεζας απέσπασε πολύ καλές κριτικές τόσο ως προς το στήσιμό του, όσο και προς την άρτια ενημέρωση που παρείχαν στους επισκέπτες τα στελέχη και το προσωπικό της Τράπεζας.
Εξάλλου, την Παρασκευή, διοργανώθηκε σε ειδική αίθουσα εκδήλωση με θέμα τις προοπτικές επέκτασης της Συνεταιριστικής Τράπεζας στη Χίο, όπου εισηγητής ήταν ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Γιάννης Τσαμουργκέλλης.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Αλέκος Μαθιέλλης, ενώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου παρόντες ήταν ο Γραμματέας Άλκης Γιαννόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Σαμιώτης.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, ο οποίος μάλιστα εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξή του ως προς την επέκταση της Συνεταιριστικής Τράπεζας στην περιοχή.
Στο πλαίσιο της Εμπορικής έκθεσης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους  Δημάρχους Χίου και Βροντάδου, καθώς και άλλους εκπροσώπους φορέων του γειτονικού μας νησιού, οι οποίοι δήλωσαν τη συμπαράστασή τους για την εδραίωση της συνεταιριστικής πίστης στη Χίο και την έναρξη λειτουργίας υποκαταστήματος στην περιοχή.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΑΙΟΛΙΚΑ ΝΕΑ

Διαφήμιση