Αρχική Νέα Τοπικά Την πινακίδα με το όνομα του αερολιμένα υπενθυμίζει ο Νομάρχης

Την πινακίδα με το όνομα του αερολιμένα υπενθυμίζει ο Νομάρχης

20

Την ακόλουθη επιστολή προς τον Αερολιμενάρχη του Κεντρικού Αερολιμένα Χίου κ. Τριαντάφυλλο απέστειλε ο Νομάρχης Χίου Πολύδωρος ΛΑμπρινούδης υπενθυμίζοντας ότι ακόμα δεν τοποθετήθηκε η πινακίδα με την επωνυμία ΟΜΗΡΟΣ στον Κρατικό Αερολιμένα Χίου.


 

 

κ. Αερολιμενάρχα
Έχει παρέλθει 1,5 έτος και πλέον από την ημερομηνία κατά την οποία το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χίου αποφάσισε την ονοματοθεσία του Κεντρικού Αερολιμένα Χίου ως Αεροδρόμιο «ΟΜΗΡΟΣ» με βάση όλες τις προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες.
Όλοι οι συμπολίτες μας αντιλαμβάνονται τη σκοπιμότητα και τη σημασία μιας τέτοιας απόφασης τόσο για την ευρύτερη προβολή της Χίου ως γενέτειρας του Ομήρου όσο και για την προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και φυσιογνωμίας.
Δυστυχώς έως σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί σχετική πινακίδα με την ονομασία του Αεροδρομίου της Χίου. Επίσης σύμφωνα με πληροφόρηση που είχα δεν έχουν ενημερωθεί από την Υ.Π.Α. οι αεροπορικές εταιρείες οι οποίες εκτελούν δρομολόγια στο νησί μας προκειμένου να ενημερώνουν στις αναγγελίες των πτήσεών τους το επιβατικό κοινό για την ονομασία «ΟΜΗΡΟΣ» του Αεροδρομίου της Χίου.
Πιστεύοντας ότι περαιτέρω καθυστερήσεις από την πλευρά σας θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην εφαρμογή της απόφασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου παρακαλώ για τις άμεσες ενέργειές σας για τη διευθέτηση των ζητημάτων που προανέφερα.
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕθελλοντές δασοπροστασίας Ομηρούπολης: προτάσεις για την αντιπυρική περίοδο
Επόμενο άρθροΔΣ Επιμελητηρίου, ημερήσια διάταξη, 25/4/07