Αρχική Νέα Τοπικά Σιδερής Αμέντας: Τελευταία απάντηση στον κ. Παπαδόπουλο, γιατί έχουμε και με σοβαρά...

Σιδερής Αμέντας: Τελευταία απάντηση στον κ. Παπαδόπουλο, γιατί έχουμε και με σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε

12

 26 Μαϊ. 07


Τελευταία απάντηση στο κο Παπαδόπουλο, γιατί έχουμε και με σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε.


  Κύριε Παπαδόπουλε, δεν έχω σκοπό να γίνω σίριαλ στη τηλεόραση ή να γεμίζουν τις σελίδες τους οι εφημερίδες με ανοησίες, αλλά είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω σε όσα ψευδή καταμαρτυράς, μέσα στο πανικό σου.
Το όνομά σου χρησιμοποιήθηκε, διότι εσύ κριτικάρεις εφ’ όλης της ύλης και δεν έχεις να φοβηθείς ή να απολογηθείς για τίποτα. Ο απολογισμός έγινε στις εκλογές.
Επιγραμματικά θα αναφερθώ στα πλέον σοβαρά.
1. Νηπιαγωγεία στον Αγ. Γεώργιο Ορφανό. Πράγματι είχες στείλει τα τοπογραφικά στον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. Η απάντηση όχι μόνο ήταν αρνητική και με δικές μας ενέργειες επανεξετάστηκε, αλλά μάθε και το ότι ο ΟΣΚ μιλάει για ένα τριθέσιο και όχι για δύο διθέσια, πράγμα που διεκδικούμε. Τα σχετικά έγγραφα είναι στο γραφείο μου και στο γραφείο του Αντινομάρχη, στη διάθεση του καθενός. Το τριθέσιο πρώτη φορά με αναγκάζεις να το αναφέρω.
2. Για τα υπόλοιπα σχολεία δεν αντιλέγω ότι είχαν γίνει κάποιες μελέτες αλλά θυμήσου ότι αναγκαστήκαμε να φέρουμε θέμα έκπτωσης στα πρώτα δημοτικά συμβούλια προς εκφοβισμό, ώστε να ολοκληρωθούν, αφού κάποια χάθηκαν από το Γ΄ ΠΕΠ.
3. Για την έκθεση, που έδειξες και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Είναι κακό που πετύχαμε τη μισή τιμή; Τι σημαίνει η απόφαση; Ότι έπρεπε να πληρώσουμε όσα αποφασίσαμε; Λιγότερα δώσαμε Γιώργο μου, όχι περισσότερα.
4. Για τα επιδόματα, ουδέποτε μίλησα για το ΔΟΠ και σε παρακαλώ όταν μιλάς για το πρόσωπό μου, να τολμάς να λες ξεκάθαρα ότι καμία σχέση δεν έχω με το ΔΟΠ. Όσο για τα έσοδα της πρώην σχολικής εφορείας που όπως είπες πρέπει να αποδίδονται σύμφωνα με το νόμο εξ ολοκλήρου στα σχολεία σου θυμίζω ότι από τις 87000€ που είχες στη διάθεσή σου, έδωσες τις 48000€ και τα υπόλοιπα επανήλθαν στο ταμείο του Δήμου.                                              Στο πεντάμηνό μου κε Παπαδόπουλε έχουν δοθεί ήδη 95000€
5. Για τη ΔΕΠ δεν πρέπει ουδόλως να ομιλείτε διότι όπως την είχατε, έτσι τη συνέχισα και μάλιστα για τα μέλη της δεν έγινε απολύτως καμία υπόδειξη από το συνδυασμό μας. Ζητάτε δημοσίως διεύρυνση για να μας στείλετε κανέναν αντιπρόσωπο ακόμη;
6. Βιβλιοθήκη και πυρασφάλεια σχολείων. Για τη πρώτη είπατε ότι την ενισχύατε από το 2003 με 3000€, αλλά προφανώς το 2006 τη θυμηθήκατε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο με 10000€ και για τη πυρασφάλεια ότι ασχολείστε από το 2005, αλλά σωρεία λαθών δικών μου δεν επέτρεψε στα σχολεία να έχουν πιστοποιητικό.
   Θα συμφωνήσω Γιώργο μου μαζί σου, ότι λάθη δικά μου, λάθη 5 μηνών έφεραν τη καταιγίδα των προβλημάτων που αναδείχτηκαν τις τελευταίες ημέρες, αν έτσι επιθυμείς ώστε να ησυχάσεις και να μη σε πιάνει άγχος.
    Ο κόσμος δε τρώει κουτόχορτο αγαπητέ Γιώργο και αυτό το απέδειξε στις τελευταίες εκλογές.
     Πάψε λοιπόν να κάνεις μικροπολιτική με εμένα, διότι έχω αποδείξει μέσα στο διάστημα της μικρής μου θητείας, ότι μόνο ψέματα και ψεύτικες υποσχέσεις δεν θα εισπράξει ο κόσμος από εμένα, ακόμα και αν θα χρειαστεί να έρθω σε σύγκρουση με τον ίδιο μου το συνδυασμό, με όποιο κόστος και αν έχει αυτό για μένα.
Κάνε κριτική σε αποφάσεις μου και πρότεινε τις δικές σου λύσεις, όπως ταιριάζει σε μοντέρνους και νέους πολιτικούς , ώστε να κάνουμε και κάτι εποικοδομητικό
και όχι τη στείρα μέθοδο που έχεις επιλέξει και που δεν οδηγεί πουθενά.
     

 ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΜΕΝΤΑΣ


 ΑΝΤ/ΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ

Διαφήμιση