Αρχική Νέα Αθλητικά ΠΟΛΟ: παραλίγο την έκπληξη ο ΝΟΧ

ΠΟΛΟ: παραλίγο την έκπληξη ο ΝΟΧ

25

 

 Το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πήραν Ολυμπιακός και Εθνικός. Οι δύο ομάδες του Πειραιά έκαναν το 1-0 στους πρώτους αγώνες των ημιτελικών, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που τους είχε αποδοθεί. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δύσκολα την Χίο με 8-7, ενώ ο Εθνικός επικράτησε με 9-7 της Βουλιαγμένης.


Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος προηγήθηκαν στα δύο πρώτα οκτάλεπτα με 4-1, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Χίος μείωσε δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Τελικά, ο Ολυμπιακός κράτησε το προβάδισμα και έκανε το 1-0 στην σειρά.


Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 2-3, 2-3.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντόσκας 3, Αφρουδάκης 2, Χατζηθεοδώρου, Νίκιτς, Θεοδωρόπουλος


ΧΙΟΣ: Μπόρος 5, Φουντούλης Γ., Μαυρέλος

Ανατροπή για τον Εθνικό

Παρότι δεν ξεκίνησε καλά, εντούτοις ο Εθνικός πήρε τη νίκη με 9-7 επί της Βουλιαγμένης. Οι πρωταθλητές βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 5-4, όμως με αντεπίθεση διαρκείας προς το τέλος κατάφεραν και ανέτρεψαν την κατάσταση με αποτέλεσμα να φτάσουν στο τελικό 9-7.


Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 1-0, 4-2


ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπλάνης 2, Βλοντάκης 2, Χατζηκυριακάκης 2, Κοκκινάκης, Δήμου, Ι.Εμμανουηλίδης


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Μπουρνάζος 2, Αφρουδάκης 2, Τίντσιτς, Β.Εμμανουηλίδης, Μιτελούδης,

Τα επόμενα παιχνίδια είναι την τρίτη 5 Ιουνίου στις έδρες των ΝΟΧ και Βουλιαγμένης αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: sportime.gr

 



Διαφήμιση