Αρχική Νέα Τοπικά Βροχή, οικονομία και δίκτυα «ξεδίψασαν» την πόλη

Βροχή, οικονομία και δίκτυα «ξεδίψασαν» την πόλη

16

Το σημείο που καταλήγει ο αγωγός από το Δελφίνι, στο ύψος του Αρμένη ποταμού, επέλεξε ο πρόεδρος  της ΔΕΥΑΧ κ Γ. Μουρούνας, για να παρουσιάσει την ολοκλήρωση του δικτύου που κατεβάζει το νερό από την Βορειοανατολική Χίο.


«Είμαστε εδώ γιατί υπάρχει σημασιολογία.. Εδώ καταλήγουν οι αγωγοί που φέρνουν το νερό από την Β.Α Χίο  και μέχρι στιγμής διοχετεύεται  μέχρι τον Αγ.Πολύκαρπο στο Κάμπο», ανέφερε.


«Πρόκειται για ένα έργο που πολεμήθηκε  με ενστάσεις και παρόλα αυτά ολοκληρώθηκαν σχεδόν και τα τρία του στάδια , μέσα σε εννέα μήνες» τόνισε , ενώ αναφερόμενος στο δίκτυο που προΰπαρχε και κατέβαζε αυτό το νερό μέσω του Δήμου Ομηρούπολης, είπε ότι «Πρώτη φορά υπάρχει σταθερή ροή από το Δελφίνι και σε τόση ποσότητα».


Το  έργο αυτό εξασφαλίζει , σύμφωνα πάντα με τον κ.Μουρούνα,  την δυνατότητα επαρκούς ποσότητας νερού και τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ  «τυπικά»  ακόμη εξακολουθούν να ισχύουν τα   περιοριστικά μέτρα  κατανάλωσης.


«Φθάσαμε με την οικονομία που έκαναν οι καταναλωτές να γλυτώνουμε μέχρι και  2000 κυβικά  ημερησίως» τόνισε.


Θετικό βέβαια χαρακτήρισε το γεγονός των πρόσφατων βροχοπτώσεων που βοήθησαν σημαντικά στη επάρκεια νερού καθώς και στην λογική χρήση  του    από τους καταναλωτές.


Πηγή: Δημοκρατική, 11/12/2007

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕλεύθερο ανταγωνισμό στις αερομεταφορές ζητεί ο ΣΕΤΕ
Επόμενο άρθροΑλέκος Γαϊτάνος :”O Ασλάν έφυγε. Τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν”