Αρχική Πολιτισμός Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ΕΛΜΕ: ζωγραφική και τραγούδι από τους καθηγητές

Πολιτιστικές εκδηλώσεις από την ΕΛΜΕ: ζωγραφική και τραγούδι από τους καθηγητές

16

 Το ταλέντο τους στην τέχνη και τις πολιτιστικές τους ανησυχίες θα μας δείξουν οι καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου.
    Συγκεκριμένα στις 25 Ιανουαρίου, Παρασκευή και ώρα 7.00 μ.μ., εγκαινιάζεται στο ΟΜΗΡΕΙΟ ομαδική έκθεση ζωγραφικής – ξυλογλυπτικής – συγγραφικών έργων – φωτογραφίας – χειροτεχνίας των καθηγητών.
    Πέρα από το εκπαιδευτικό τους έργο, οι καθηγητές έχουν και προσωπικές ενασχολήσεις τις οποίες και θα παρουσιάσουμε, μας είπε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ιάκωβος Μπριλής.
    Η έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου διοργανώνεται από την ΕΛΜΕ Χίου, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Πολιτιστικό Οργανισμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου.
   
    Και τραγουδιστές
    Οι καθηγητές όμως θα μας προσφέρουν και μουσική βραδιά. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο ΟΜΗΡΕΙΟ μουσική βραδιά με ερμηνείες από καλλίφωνους καθηγητές!
    Θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά, μας είπε ο κ. Μπριλής. Πάντως μια καλή πρόβα θα μπορέσουν να κάνουν όσοι θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και στις 2 Φεβρουαρίου, Σάββατο, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πίτας και χοροεσπερίδα της ΕΛΜΕ.
    Πρόκειται για μια εκδήλωση που πραγματοποιείται από το 1957, όπου οι καθηγητές πραγματοποιούν χοροεσπερίδα το πρώτο σαββατοκύριακο μετά των Τριών Ιεραρχών.
   

Διαφήμιση