Αρχική Νέα Τοπικά Ανακοίνωση Δ. Καρδαμύλων για τη συμμετοχή στην 1η συνεδρίαση για το ΕΣΠΑ

Ανακοίνωση Δ. Καρδαμύλων για τη συμμετοχή στην 1η συνεδρίαση για το ΕΣΠΑ

8

 
      Στις 27 Φεβρουαρίου 2008 πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη η 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013». Στη Συνεδρίαση παραστάθηκε ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μελιτζάνης συνοδευόμενος από τον Μηχανολόγο Μηχανικό κ. Κ. Μπουλά,  Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Τεχν. Υπηρεσίας  και Περιβάλλοντος του Δήμου, τον Πολιτικό Μηχανικό κ. Μ. Πικούνη και τον Ειδικό Σύμβουλο του Δήμου κ. Μ. Καραμιχαλέλλη.
      Η 1η συνεδρίαση της επιτροπής παρακολούθησης σηματοδοτεί την έναρξη του επιχειρησιακού προγράμματος και επικύρωσε τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, την εξειδίκευση των προγραμμάτων και τα κριτήρια επιλογής πράξεων, δίνοντας το «πράσινο φως» στις διαχειριστικές αρχές να ξεκινήσουν την περαιτέρω εξειδίκευση με την ενσωμάτωση στο πρόγραμμα των ιδιαιτεροτήτων του νησιωτικού χώρου.
      Παράλληλα έγινε παρουσίαση των νέων δεδομένων της Δ΄ Προγραμματικής Περιόδου,  του υπό θεσμοθέτηση πλαισίου για την διαχειριστική επάρκεια των Δικαιούχων και της δημοσιότητας που απαιτείται κατά το στάδιο υλοποίησης της κάθε δράσης.
      Η συμμετοχή του Δήμου μας, σηματοδοτεί σειρά προσπαθειών και συντονισμού όλων των υπηρεσιών στην επίτευξη του στόχου που είναι πλέον η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων και η ανταπόκριση στα κριτήρια που απαιτούνται για την επιβεβαίωση της διαχειριστικής επάρκειας  του Δήμου Καρδαμύλων και της ένταξης του στο επιχειρησιακό πρόγραμμα κοινοτικής ενίσχυσης των Περιφερειών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007 -2013.
     
      Η Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι έχει καθήκον προς τις επερχόμενες γενιές να ανταποκριθεί στην πρόκληση αυτή για την ανταγωνιστικότητα, την απασχόληση και την εν γένει ανάπτυξη της περιοχής μας. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στον Αϊ Γιώργη Συκούση
Επόμενο άρθρο14οι ΜΑΘΗΤΙΚΟΙ- ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Αξία το «ευ αγωνίζεσθαι»