Αρχική Νέα Τοπικά Νομαρχιακό Συμβούλιο: υπέρ προμήθειας ασθενοφόρου για την Αμανή

Νομαρχιακό Συμβούλιο: υπέρ προμήθειας ασθενοφόρου για την Αμανή

7

 Με την προϋπόθεση να εδρεύει στην Βόρεια Χίο καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής , αποφασίστηκε η υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χίου, του δήμου Αμανής και του Νοσοκομείου, για την προμήθεια ασθενοφόρου.
Σύσσωμο το Νομαρχιακό συμβούλιο, ζήτησε η  παραπάνω προϋπόθεση να προστεθεί στους όρους της σύμβασης αναγνωρίζοντας  τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής της Αμανής αφενός λόγω της γεωγραφικής της ιδιομορφίας και αφετέρου λόγω της ηλικίας των μονίμων κατοίκων της.
Ο νομάρχης Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης ανέφερε  ότι « η ΝΑΧ θα ζητήσει την ρητή δέσμευση από το Νοσοκομείο της μόνιμης έδρας του ασθενοφόρου στον δήμο Αμανής».
«Το ασθενοφόρο θα ενταχθεί στο  δυναμικό του   Νοσοκομείου  Χίου και εκείνο θα είναι υπεύθυνο για την συντήρηση και την φροντίδα του», τόνισε ο κ. Λαμπρινούδης.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η τοποθέτηση της Ισαβέλλας Μπουρνιά  ζητώντας από το σώμα «να μπει όρος για την μόνιμη  έδρα του ασθενοφόρου σε περιοχή της Αμανής». «Η ΝΑΧ, βάζει 30.000 ευρώ στην αγορά του. Πρέπει να ζητήσει από το Νοσοκομείο να εδρεύει το ασθενοφόρο στην Βορειοδυτική Χίο και μάλιστα με οδηγό», ανέφερε
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚοροϊδία ΟΕΚ για Πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου, μετά από 2 χρόνια υποσχέσεων
Επόμενο άρθρο«Ταξίδι Ανατολικά»: Μια μουσική περιήγηση στα δίχρονα της Αίθουσας Τεχνών «Καλλιόπη»