Αρχική Απόψεις Aρθρα Μιχάλης Σφυράκης: το ξεπούλημα του ΟΤΕ και η επίθεση του ΚΚΕ στο...

Μιχάλης Σφυράκης: το ξεπούλημα του ΟΤΕ και η επίθεση του ΚΚΕ στο ΣΥΝ

8

 Στο  ξεπούλημα του ΟΤΕ αναφέρεται ο Γ.Ζωφός, και με αφορμή αυτό το μεγάλο ζήτημα ,μόνο για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ δεν μιλάει.
Τα πυρά στρέφονται ως συνήθως στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΣΥΝ. στα πλαίσια της κομματικής γραμμής ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να στοχοποιηθεί ο ΣΥΝ/ ΣΥΡΙΖΑ ανεξάρτητα αν υπάρχουν επιχειρήματα, έστω και με αλχημείες και ψέματα.
Αυτό κάνει και ο κ. Ζωφός .
Αραδιάζει ένα κατεβατό με συνειδητά ψέματα, με μισόλογα και αοριστολογίες για τις θέσεις του ΣΥΝ ,μήπως και κάποιος αφελής τσιμπήσει. αφού τα ψηφαλάκια την περίοδο αυτή είναι περιζήτητα.
Γράφει όμως και το εξής αμίμητο, ότι η « ΟΜΕ ΟΤΕ πρόσκειται στην Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ,».
Σε αυτή την απίθανη συλλογιστική εγώ θα πρόσθετα  και  το ΚΚΕ, αφού και αυτό συμμετέχει μια χαρά στην Ε.Ε της ΟΜΕ ΟΤΕ με τον Ν.Σιτζάνη και απολαμβάνει ότι και οι ‘άλλες παρατάξεις.
Προς τη λοιπόν ο υπαινιγμός;;;
Εμείς είμαστε περήφανοι για την συμμετοχή μας σε όλα τα μέτωπα των συνδικάτων, και  τα οποία δεν χαρίζομε στην εργοδοσία και την κυβέρνηση .γιατί  στήθηκαν με αγώνες από κάποιους εργαζόμενους
Δεν μας διορίζει κανείς (καλή  ώρα Νομαρχιακή Επιτροπή) μας εκλέγουν οι εργαζόμενοι  και αξιοποιούμε την κάθε δυνατότητα.
Το μέτωπο είναι στραμμένο εκεί που πρέπει και δεν κάνομε αβάντα έστω και άθελα μας στην κάθε κυβέρνηση
Όχι λοιπόν ψεματάκια και συκοφαντίες  Γιάννη, και αν σε ενδιαφέρουν οι θέσεις του ΣΥΝ μπορείς να τις βρείς αυτούσιες για να μην εκτίθεσαι με ανακρίβειες  και άσκοπες αναφορές.
Τον ΟΤΕ τον  πούλησε σε ποσοστό 66% το ΠΑΣΟΚ και τώρα απομένει το άλλο για να πουλήσει η Ν.Δ. μαζί με το μανατζεμντ.
Αν το χωνέψεις αυτό τότε μπορεί και να αλλάξει γραμμή και να μην σου φταίει ο ΣΥΝ.


Μ.ΣΦΥΡΑΚΗΣ
Μέλος της ΝΕ του ΣΥΝ