Αρχική Απόψεις Συνεντεύξεις @νθότυπος: Εύσημα στην Κασιώτου, επιμέλεια Θ. Πυλιώτη (8/4/2008)

@νθότυπος: Εύσημα στην Κασιώτου, επιμέλεια Θ. Πυλιώτη (8/4/2008)

12

  Δυο φορές ρωτήσαμε το δημοτικό σύμβουλο Λεωνίδα Ροδίτη, θαυμάζοντας τη ντομπροσύνη του, για να σιγουρευτούμε πως λέει ότι δεν υπάρχει η πολιτική βούληση στη Δημοτική Αρχή για να κρατηθούν ελεύθερα τα πεζοδρόμια.
   Χρειάζεται όμως να πάρουν θέση τα σωματεία ατόμων με αναπηρίες και να πιέσουν (μαζί με πολύτεκνους, συνταξιούχους) για ελεύθερα πεζοδρόμια
  
   Θετικό το γεγονός ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Χίου αποφασίζει να είναι χορηγός σε ένα χιώτικο ‘έντυπο. Αλλά που ακριβώς κολλάει η θεματολογία του «ξανθού Απρίλη» της Χιαχτίδας με την καθαριότητα;
  
   Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι αιρετοί που παρακολούθησαν την ομιλία της ευρωβουλευτή της ΝΔ, Χιώτισσα στην καταγωγή, Μαρία Παναγιωτοπούλου- Κασσιώτου. Ας μην κάνουμε καλύτερα σχόλιο και πικράνουμε κόσμο.
  
   Πολύ εύκολα ο ΠΟΛΙΤΗΣ λέει ναι στο ελεύθερο ωράριο των καταστημάτων λόγω της άφιξης των κρουαζιεροπλοίων. Μήπως πρέπει όμως να σιγουρευτούμε από τις ώρες άφιξης, καθώς και να δούμε προσεκτικά τι είδους καταστήματα αναζητά ο τουρίστας που κάνοντας κρουαζιέρα σταματά για λίγες ώρες σε ένα νησί. Διότι και ο χρόνος είναι λίγος και τα προϊόντα που θέλει να ψωνίσει δεν θα τα αναζητήσει στα εμπορικά της Απλωταριάς.
  
  
  
    ΤΙΤΛΟΙ (7/4/2008)
   ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: Λείπει η βούληση! Για ελεύθερα πεζοδρόμια…
   ΑΛΗΘΕΙΑ: ψηφιοποιούνται 190.000 σελίδες
   Η ΠΡΟΟΔΟΣ: Τρία σε… ΕΝΑ!
   ΠΟΛΙΤΗΣ: Πολιτική κάλυψη με αστερίσκο (*)
   ΧΙΑΧΤΙΔΑ: Εστησ’ ο έρωτας χορό με τον ξανθό Απρίλη
  
   ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
   Για την εκδήλωση του ΦΟΧ
  
   Άλλο ερώτηση… άλλο διάλεξη! Τη σαφή διάκριση των δύο εννοιών φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση του ΦΟΧ την περασμένη Πέμπτη με ομιλήτρια την κ. Κασσιώτου… το αποτέλεσμα ήταν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα!».
   (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ)
  
   «παρά ταύτα η ευρωβουλευτής με υπομονή, σθένος, γνώση και τη φυσική ευγένεια που διαθέτει, αντιπαρήλθε την απρεπή και άστοχη συμπεριφορά,  ανταπεξήλθε απαντώντας σε όλους, χωρίς να δυσανασχετεί, έστω και αν παρέμεινε όρθια πάνω από δίωρο, μην αφήνοντας τίποτα τεκμηριωμένα αναπάντητο».
   (ΠΟΛΙΤΗΣ)
  
   «…παρά το ότι η εκδήλωση τελείωσε κοντά στα μεσάνυχτα, η Μαρία Κασσιώτου θα έφευγε την επομένη με το πρώτο αεροπλάνο… γιατί ήθελε να είναι παρούσα σε μια εκδήλωση για την ελληνική και λατινική γλώσσα που ήταν προγραμματισμένη στη γαλλική Ναντ».
   (ΑΛΗΘΕΙΑ)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ Α1 Γυναικών: στην παράταση λύγισε ο Παγχιακός κόντρα στον ΠΑΟ
Επόμενο άρθροΕκδήλωση – παρουσίαση εργασιών ντοκιμαντέρ: «Μεταβυζαντινές οικογένειες από χθες μέχρι σήμερα»