Αρχική Νέα Τοπικά Εγκαινιάστηκε το νέο αμφιθέατρο του 1ου και 2ου ΤΕΕ & ΣΕΚ Χίου

Εγκαινιάστηκε το νέο αμφιθέατρο του 1ου και 2ου ΤΕΕ & ΣΕΚ Χίου

29


 Τη Δευτέρα 14 Απριλίου 2008 πραγματοποιήθηκαν από το Νομάρχη Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου αμφιθεάτρου του 1ου και 2ου ΤΕΕ & ΣΕΚ Χίου. Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας κ. Ν. Νύκτας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δ. Χίου κ. Ισ. Αμέντας, ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Π. Καλογεράκης και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.
       Το Έργο με τίτλο «Κατασκευή αμφιθεάτρου στο 1ο και 2ο ΤΕΕ & ΣΕΚ Χίου», προϋπολογισμού 45.000 ευρώ, υλοποιήθηκε από τη Ν.Α. Χίου. Οι εργασίες περιλάμβαναν τη ριζική ανακαίνιση και εξοπλισμό του αμφιθεάτρου.
       Ο Νομάρχης κ. Λαμπρινούδης κατά την ομιλία του είπε χαρακτηριστικά: «Εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο αμφιθέατρο του 1ου και 2ου ΤΕΕ & ΣΕΚ Χίου. Οι προσπάθειές μας όμως δεν σταματάνε σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις. Στόχος μας είναι η κατασκευή του νέου ΤΕΕ στη νέα προγραμματική περίοδο. Με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων προσπαθούμε για τα αυτονόητα: τη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών για την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας».
       Τις επόμενες μέρες, όπως ανέφερε ο Νομάρχης, πρόκειται να υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης του οικοπέδου έκτασης 17 στρεμμάτων, στην περιοχή Λωλόδεντρα, ιδιοκτησίας Νοσοκομείου Χίου, προς τη Ν.Α. Χίου, προκειμένου να προχωρήσουν οι μελέτες για την ένταξη του έργου του νέου Τ.Ε.Ε.

Από το Γραφείο Τύπου της Ν.Α. Χίου