Αρχική Νέα Τοπικά Νέα Αντίληψη επανέρχεται για το κτήριο της Λάδης

Νέα Αντίληψη επανέρχεται για το κτήριο της Λάδης

9

 

 

Την εισαγωγή του θέματος του κτηρίου Λάδης στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Χίου με κύριο θέμα την καταγγελία της απάντησης του υπουργείου που θεωρεί ότι το δημοτικό κτήριο της οδού Λάδης δεν υπόκειται στο νόμο του Σηφουνάκη (που σημαίνει ότι δεν λαμβάνει χρηματοδότηση για την κατεδάφιση ή για την ανακαίνιση) ζητά από τον Πρόεδρο του σώματος η Νέα Αντίληψη.
   Συγκεκριμένα στην αίτησή του ο κ. Χαλλιορής σημειώνει:
   «Κύριε Πρόεδρε,
                            Απαντώντας στην επιστολή 39/12-3-08, του Δημάρχου Χίου, που ως  θέμα της είχε την κατεδάφιση του κτηρίου της οδού Λάδης σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Σηφουνάκη, το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, αποφαίνεται πως το δημοτικό ακίνητο δεν πληροί τις προϋποθέσεις του Νόμου.
   Επειδή η απάντηση αυτή είναι καταχρηστική, αυθαίρετη και αναιτιολόγητη, καταφανώς δε βλάπτει το Δήμο Χίου, σας ζητούμε να εισάγετε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα: «Λήψη απόφασης για ακύρωση, μέσω της δικαστικής οδού, του εγγράφου του ΥΠ.Ε.Ν.Α.Ν.Π με αρ. πρωτ. ΔΠΕ/Φ 275.10/2719/7-4-08, εφόσον αντίκειται στο δημοτικό συμφέρον»..
  
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞύλο σε αγώνα Β’ κατηγορίας- Παράγοντας τραυμάτισε διαιτητή
Επόμενο άρθροΚαίτη Σαρρή: Εθισμός στα κινητά