Αρχική Νέα Τοπικά Νέα Αντίληψη: Καταγγέλλει την αύξηση των τροφείων

Νέα Αντίληψη: Καταγγέλλει την αύξηση των τροφείων

11

 
Την αύξηση των τροφείων κατά 66,6% που σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή Χίου καταγγέλλει η ελάσσονα μειοψηφία.
   Η ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ αφού σημειώνει ότι «έχει διαχωρίσει τη θέση της από ενέργειες της δημοτικής αρχής που χαρακτηρίζονται για σπατάλη, αδιαφάνεια, προχειρότητα, αλλά και τις προσλήψεις συγγενών και «φίλων»», καταγγέλλει:
    «…Το τελευταίο διάστημα αποφασίστηκε, από τη διοίκηση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Χίου, η αύξηση των τροφείων, από 30 σε 50 ευρώ, για κάθε παιδί. Σύμφωνα με δήλωση του κ. Μαμά το πρόσθετο έσοδο θα είναι 39.000 ευρώ, για τον επόμενο χρόνο».
   Η παράταξη του Γιάννη Χαλλιορή συνδέει δε το θέμα με το Φεστιβάλ Μαστίχας που διοργανώνει ο Δήμος Χίου.
   « …Την ίδια στιγμή, η δημοτική αρχή σχεδιάζει να σπαταλήσει-για είκοσι ημέρες-835.000 ευρώ για Φεστιβάλ Μαστίχας, επιχορηγώντας το μάλιστα με 520.000 ευρώ, από δημοτικούς πόρους που δεν διαθέτει, και για αυτό προσανατολίζεται να προσφύγει σε δανεισμό, πιστή στο δόγμα «άρτον και θεάματα».
   «…η τακτική του δήμου να βάζει διπλά το χέρι στην τσέπη των γονέων, από τη μια με σημαντικές αυξήσεις στα τροφεία και από την άλλη με δάνεια που θα κληθούν και οι ίδιοι, ως δημότες, να αποπληρώσουν, αποτελεί πρόκληση», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΕΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
   

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕισαγγελική άδεια για δημοσιοποίηση ονομάτων στην υπόθεση παιδικής πορνογραφίας
Επόμενο άρθροΣήμερα οι γαλάζιες σημαίες για τις παραλίες