Αρχική Green Life Διαδρομές ΚΤΕΛ: Τουριστικές εκδρομές με μικρό εισιτήριο

ΚΤΕΛ: Τουριστικές εκδρομές με μικρό εισιτήριο

17

 

 

Στην αλλαγή των δρομολογίων του προχωρά το Υπεραστικό Κτελ , αμέσως μετά το κλείσιμο των σχολείων, ενώ τη ζημιά από τη διακοπή των μαθητικών διαδρομών θα προσπαθήσει και φέτος να αντισταθμίσει με τις τουριστικές εκδρομές που οργανώνει.
Τα δρομολόγια που για την χειμερινή περίοδο σχεδιάζονται και εκτελούνται με γνώμονα την εξυπηρέτηση των μαθητών, επανασχεδιάζονται προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες και οι απαιτήσεις  των  θερινών επιβατών.
«Τα δρομολόγια πυκνώνουν τόσο προς τα χωριά όσο και προς τις παραλίες και τους τουριστικούς προορισμούς έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες» δήλωσε ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ  Λεόντιος Καλαγκιάς, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η κίνηση δεν είναι υπερβολικά αυξημένη αλλά κάθε προορισμός πρέπει να εξυπηρετείται επαρκώς.
Παράλληλα  το Υπεραστικό Κτελ στα πλαίσια της επιβίωσης του διοργανώνει το καλοκαίρι ημερήσιες εκδρομές σε σπήλαια , μοναστήρια και παραλίες.
«Προσφέρουμε με μικρό εισιτήριο (15 ευρώ), μια μονοήμερη  επίσκεψη  με τουριστικό πούλμαν   σε διάφορους προορισμούς» τόνισε ο κ. Καλαγκιάς.

 

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 17/6/2008 (dimokratiki.org)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙδρυση Εφετείου στη Μυτιλήνη
Επόμενο άρθρο«ΒΙΟ.ΖΩ» – Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών: Μετά την επιτυχία του μποϋκοτάζ στο γάλα, ο αγώνας ενάντια στην ακρίβεια συνεχίζεται!