Αρχική Νέα Τοπικά Ξενοδόχοι Μυκόνου: «Θλίψη και οργή» για το τραγικό περιστατικό με τον Αυστραλό

Ξενοδόχοι Μυκόνου: «Θλίψη και οργή» για το τραγικό περιστατικό με τον Αυστραλό

8

 

«Το τραγικό περιστατικό ενός συναθρώπου μας από την Αυστραλία, που τίμησε τη Μύκονο και την Ελλάδα, επιλέγοντας το νησί ως προορισμό για τις θερινές του διακοπές, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαρακτηρίσει συνολικά την όμορφη γωνιά του Αιγαίου, στην οποία μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και αναπτύσσουμε την επαγγελματική μας δραστηριότητα».


Τα παραπάνω αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ξενοδόχων Μυκόνου, σημειώνοντας ότι «κανένας πολίτης δεν μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη, την οργή και την απαξίωση που αισθάνεται για αυτούς που παρεκτράπηκαν, όμως τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές μπορούν δυστυχώς εύκολα μπορούν να οδηγήσουν σε άδικες γενικεύσεις. Η τιμωρία αυτών που ευθύνονται, πρέπει να είναι παραδειγματική».


«Ενα τέτοιο περιστατικό δεν μπορεί να αμαυρώσει την πατροπαράδοτη μυκονιάτικη φιλοξενία, δεν μπορεί να αφήσει μαύρα στίγματα στην κοινωνία μας. Επισκέπτες από όλο τον κόσμο μάς εμπιστεύονται ως πρώτη επιλογή προορισμό για τις διακοπές τους, διότι ξέρουν ότι η Μύκονος παραμένει ένας ασφαλής προορισμός για όλους» προσθέτουν.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2008