Αρχική Νέα Αθλητικά Τον Π. Καλόγερο υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο το Σάββατο

Τον Π. Καλόγερο υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο το Σάββατο

16

της Κλαίρης Κάβουρα


Το Σάββατο το απόγευμα, ο Παντελής Καλόγερος, συνοδευόμενος από την μητέρα του, έφτασαν στη Χίο. Υποδοχή επιφύλασσαν στον 6ο Παραολυμπιονίκη στη δισκοβολία, συγγενείς, φίλοι και μέλη των Συλλόγων των ΑΜΕΑ. Επίσης το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΝΑΟΧ, Στέφανος Φαρατζής, ο Οδυσσέας Μαράτσος και Αχιλλέας Φιστουρής, ο Γιώργος Χαλάτσης, εκπροσωπώντας και τον Στάμο Φαφαλιό, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Γιάννης  Ζωφός και η Στέλλα Αμπαζή.


Με χειροκρότημα, λουλούδια και χαμόγελα υποδέχτηκαν οι παραβρισκόμενοι τον Παντελή, που ήταν εξαντλημένος από το πολύωρο ταξίδι. Παρ’ όλη την κούραση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τους ανθρώπους που τον βοήθησαν σε αυτή του την προσπάθεια και να χαιρετήσει έναν προς έναν αυτούς  που τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο.


Όσον αφορά την εμπειρία του στην Παραολυμπιάδα, ο Παντελής επανέλαβε αυτά που μας έλεγε πριν και κατά την διάρκεια των αγώνων: «Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω μια τέτοια εμπειρία».


Με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε κι εμείς τον Παντελή που μας συγκίνησε και μας έκανε για άλλη μια φορά υπερήφανους, μετά από την σημαντική αυτή διάκριση που είχε στους Παραολυμπιακούς του Πεκίνου.


Τώρα ο Παντελής αυτό που θέλει είναι να ξεκουραστεί και να ηρεμίσει. Όσον αφορά τη συνέχεια της καριέρας του… ο ίδιος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει  και στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου.


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 23 Σεπτεμβρίου 2008