Αρχική Νέα Τοπικά Εγγραφές για μαθήματα μπριτζ

Εγγραφές για μαθήματα μπριτζ

28

 

 

Πλούσιο σε δραστηριότητες πρόκειται να είναι το 2009 για τους αθλητές και τους νέους μαθητές του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ . Πέραν των δυνατοτήτων που θα τους δοθούν να συμμετάσχουν σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα συνδυάζοντας τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους χόμπι , τρία πολυήμερα τουρνουά βρίσκονται  στο πρόγραμμα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Μπριτζ με προοπτική η έδρα τους να είναι η Χίος . Τα δύο από τα τρία προγραμματίζονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού ,  και το τρίτο το Δεκέμβριο .

     Οι πρώτοι νέοι αθλητές που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Χιώτικου Ομίλου Μπριτζ θα συναντηθούν την Δευτέρα  13 Οκτωβρίου στις 6:00  το απόγευμα ημέρα έναρξης των μαθημάτων ταυτόχρονα με τους μαθητές των υπολοίπων 32 Ομίλων σε όλη τη χώρα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ σήμερα έχει περισσότερα από 3,500 ενεργά μέλη-αθλητές ανά την Ελλάδα, ενώ ο στόχος είναι σύντομα ο αριθμός να αυξηθεί, ξεπερνώντας τα 5,000 μέλη. Για το σκοπό αυτό γίνονται προσπάθειες για μαθήματα μπριτζ, ώστε σε συνεργασία με τους Δήμους της χώρας, να ενταχθεί το άθλημα στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού των ΟΤΑ.


     Εάν θέλετε και εσείς να γνωρίσετε το Μπριτζ που αποτελεί :


n        Ένα παιχνίδι ζωής …


n        Ένα κώδικα επαφής και επικοινωνίας με εκατομμύρια ανθρώπους σ’ όλο τον κόσμο και μέσο δημιουργίας νέων γνωριμιών και φίλων….


n        Ένα  άθλημα που θα σας συντροφεύει, θα σας διασκεδάζει και θα καλλιεργεί τη σκέψη σας συνεχώς και που δίνει σ’ όλους, ανεξάρτητα από ηλικία και φύλο, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν διακρίσεις, έπαθλα και βραβεία ….


n        Το σκάκι της τράπουλας . Ένα αναγνωρισμένο πνευματικό άθλημα ενταγμένο  στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού από το 1975 , που στο άμεσο μέλλον θεωρείται βέβαιο ότι θα ενταχθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες….


    … Μην διστάζετε …. Ελάτε να το γνωρίσετε στο κυλικείο του ξενοδοχείου «Διάνα» ,Ελ. Βενιζέλου 92 –Α΄όροφος από 13 Οκτωβρίου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 6:00 το απόγευμα και αισθανθείτε τις συγκινήσεις του παιχνιδιού από την πρώτη στιγμή παίζοντας με τους συναθλητές σας.           


       Πληροφορίες  στο τηλέφωνο : 6945723387


Περιμένουμε λοιπόν νέα μέλη με σκοπό την αύξηση της οικογένειας του αγωνιστικού μπριτζ. Δώστε τέλος στη μοναχική ζωή, γνωρίστε έναν καινούριο κόσμο!