Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή ΣΕΣΝΟΧ: Γεμίσαμε υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται

ΣΕΣΝΟΧ: Γεμίσαμε υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται

17

 Συμμετέχοντας στην απεργία της Τρίτης και το ΣΕΣΝΟΧ, καλεί τα μέλη του να ανταποκριθούν μαζικά στην κινητοποίηση. Δίνοντας έμφαση στα νοσοκομειακά ζητήματα, ανακοινώνει μεταξύ αλλων:
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το Νοσοκομείο μας λειτουργεί χάριν στην αυταπάρνηση και την προσφορά των λιγοστών εργαζομένων του. Νέα τμήματα άνοιξαν και λειτουργούν, οι ανάγκες των ασθενών αυξάνονται και ποιοτικά και ποσοτικά και η Διοίκηση του Νοσοκομείου, μας έχει γεμίσει υποσχέσεις που δεν υλοποιούνται.
 Προσλήψεις έγιναν από την περιουσία για να μπαλώσουν τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού – προσλήψεις που έγιναν χωρίς κριτήρια- το μόνο αποτέλεσμα που είχαν είναι να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα χρήματα από την περιουσία του Νοσοκομείου, οι δε  προσληφθέντες να απολυθούν, – και πάλι χωρίς κριτήρια-. Με  αποτέλεσμα, οι κλινικές και άλλα τμήματα του Νοσοκομείου, σε Διοικητική, Νοσηλευτική και Παραϊατρική Υπηρεσία να υπολειτουργούν ή να λειτουργούν στα όρια της ασφάλειας, και χωρίς βέβαια η διοίκηση να ζητήσει από το Υπουργείο Υγείας να αναλάβει  τις ευθύνες του και να προχωρήσει σε μαζικές και άμεσες προσλήψεις προσωπικού, οι οποίες έχουν μείνει μόνο εξαγγελίες.
Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία που κήρυξαν η ΑΔΕΔΥ και η ΓΕΣΕΕ την Τρίτη 21-10-2008.
• Για να δείξουμε για άλλη μια φορά στην κυβέρνηση, ότι με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα η δημόσια δωρεάν υγειονομικά φροντίδα δεν θα υπάρξει
• Για να διεκδικήσουμε την ένταξη μας στα βαρέα και ανθυγιεινά
• Για να απαιτήσουμε αύξηση των μισθών μας
• Για άμεσες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.