Αρχική Νέα Τοπικά ΕΥΟΔΟΣ: Κυκλοφορία νέου τμήματος Περιφερειακής οδού Δήμου Χίου

ΕΥΟΔΟΣ: Κυκλοφορία νέου τμήματος Περιφερειακής οδού Δήμου Χίου

67

 Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε,


      Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες του Οργανισμού μας σε σας και στις Υπηρεσίες σας, αλλά και σε όσους συνέβαλλαν μέχρι σήμερα για την κατασκευή των τμημάτων του αναγκαίου και χρήσιμου έργου του Περιφερειακού της πόλης της Χίου που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 Θα ήθελα παράλληλα να εκφράσω τις ανησυχίες μας για την ενδεχόμενη σύνδεση του β’ τμήματος του Περιφερειακού δρόμου στην συμβολή με την οδό Βερίτη , στη θέση Βαρβάσι επί του γεφυριού του ποταμού Παρθένη. Επειδή η οδός Βερίτη από το γεφύρι Παρθένη προς Χριστό Βαρβασίου εμπίπτει στην αρμοδιότητα και ευθύνη της Νομ. Αυτοδιοίκησης θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας όσον αφορά τη χρήση και τη λειτουργικότητα του συγκεκριμένου τμήματος.
      Όπως καταλαβαίνετε ενδεχόμενη παραχώρηση στην κυκλοφορία αυτού του τμήματος του περιφερειακού  χωρίς  μελέτη προσαρμογής με το εθνικό οδικό δίκτυο Χίου-Καλλιμασιάς θα δημιουργήσει κυκλοφοριακό χάος, πιθανά ατυχήματα και κυρίως σε περίπτωση δυστυχήματος την απόδοση ποινικών ευθυνών και στο Δήμο Χίου αλλά και στην Νομ. Αυτοδιοίκηση Χίου.
Είμαστε πρόθυμοι για κάθε συνεργασία που θα απαιτηθεί για την λύση αυτού του θέματος.
      Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις ενέργειες σας .


 


      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
      ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. « Ο Ε.Υ.Ο.Δ.Ο.Σ.»           ΜΙΣΕΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ