Αρχική Νέα Τοπικά Αλλαγή φρουράς στην Ένωση Γονέων- Ευχαριστήριο των «παλιών»

Αλλαγή φρουράς στην Ένωση Γονέων- Ευχαριστήριο των «παλιών»

15

 Συνεδριάζει σήμερα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, στις 8.00 μ.μ. στον Οίκο Χίου Διδασκάλου ώστε να συσταθεί σε σώμα.
      Στο νέο συμβούλιο η πλειοψηφία των γονιών εκπροσωπούν τα δημοτικά σχολεία και κατά σειρά εκλογής απαρτίζεται από τους:
      Γιώργο Παραδείση (ειδικό σχολείο), Γιάννη Τζήκα (1ο δημοτικό), Σταυρούλα Πολιτάκη (1ο δημοτικό), Αναστασία Καρατζά (2ο δημοτικό), Όλγα Ορφανίδου (3ο δημοτικό), Γιάννης Μιχαλιός (4ο Γυμνάσιο) και Δημήτρης Λαβατσής (11ο δημοτικό).
      Εξάλλου με ανακοίνωσή του το απερχόμενο συμβούλιο της Ένωσης αφού εύχεται στους γονείς που θα στελεχώσουν το νέο δ.σ. «κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα τους», σημειώνει:
      «…Πιστεύουμε, ότι κατά τη διάρκεια της πολυετούς μας ενασχόλησης με τον ευαίσθητο χώρο της παιδείας στον τοπικό μας γίγνεσθαι, προσπαθήσαμε για το καλύτερο, με γνώμονα πάντα, το καλό των παιδιών μας.
      Συνοδοιπόροι μας, όλοι οι εμπλεκόμενοι με το θέμα «παιδεία» τοπικοί φορείς: Νομαρχιακοί και Δημοτικοί άρχοντες, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Εργατικό Κέντρο, επιμελητήριο, Διευθυντές Α’ βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης, διευθυντές σχολείων, σύμβουλοι εκπαίδευσης και επαγγελματικού προσανατολισμού, καθηγητές, δασκάλους, νηπιαγωγοί στην πλειονότητά τους ενσυνείδητοι λειτουργοί. Όλοι τους, συνεργάστηκαν διαχρονικά άριστα μαζί μας.
      Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε το ίδιο θερμά, τους αφανείς εργάτες της ευπρεπούς διαβίωσης και της ασφαλούς προσέλευσης των παιδιών μας στα σχολεία, τους καθαριστές και φύλακες.
      Ευχαριστούμε επίσης, όλα τα τοπικά ΜΜΕ έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά, για την αμέριστη βοήθεια που μας παρείχαν, όποτε τη ζητήσαμε, για την προβολή σημαντικών για το έργο μας θεμάτων.
      Οι «νέοι» γονείς που προσέρχονται και σε αυτό το στίβο προσφοράς προς τα παιδιά μας, έχουν ακόμα να δώσουν σ’ αυτό το ζωτικό και δραστήριο πεδίο. Στόχος και ευχή όλων μας να μεγαλώσουμε γερά, ευτυχισμένα, υγιώς σκεπτόμενα παιδιά, εφοδιασμένα με γνώση τέτοια, που να τα στηρίξει στα δύσκολα χρόνια που ακολουθούν.
      Με εκτίμηση:
      Γιούλα Αργυρούδη,
      Γιώργος Μοσχούρης
      Ντίνος Κολάκης
      Νίκος Δηράκης
      Γιάννης Μιχαλιός
      Σταμάτης Μπαλομούτσουνος
      Γιάννης Κουτσοδόντης.