Αρχική Απόψεις Aρθρα Δημήτρης Χαλκιάς: η πληροφορία για τον ιό “INVITE” είναι φάρσα

Δημήτρης Χαλκιάς: η πληροφορία για τον ιό “INVITE” είναι φάρσα

24

email αναγνώστη 

 

Αγαπητό chiosnews.com,

 Η σημερινή ανακοίνωση σας με τίτλο «Προσοχή σε e-ιό με την ονομασία ‘ΙNVITE’ H’ ‘ΙΝVITO’» είναι μια γνωστή διαδικτυακή φάρσα. Θα μπορούσατε να το είχατε επιβεβαιώσει κάνοντας μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά όπως «invite, invito, mcafee Microsoft, cnn» που βρίσκονται μέσα στην ανακόινωση.


 Γνωρίζω ότι προέρχεται από email αναγνωστών σας, αλλά ως μέσω μαζικής ενημέρωσης θα έπρεπε να ελέγχετε τέτοιες ειδήσεις για να μην τρομοκρατείται ο κόσμος.


Για τη διευκόλυνση σας παραθέτω το ακόλουθo site:


http://www.hoax-slayer.com/olympic-torch-virus-hoax.html


Με τιμή,


Δημήτρης Χαλκιάς

Σημείωση chiosnews.com:

θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλο Δημήτρη, όπως και άλλους αναγνώστες που κατά καιρούς μας απαντούν με ανάλογο τρόπο πως δηλαδή πρόκειται για είδηση-φάρσα ότι, προσπαθούμε να δημοσιεύουμε κάτω από τη σημείωση ότι πρόκειται για “email αναγνώστη” κάθε αλληθοφανή είδηση. Η οποία δεν δημιουργεί προβλήματα από τη δημοσίευεσή της . Δεν νομίζουμε δηλαδή ότ τρομοκρατούμε τον κόσμο. 
Περιμένουμε όμως την ενεργή δική σας συμμετοχή για να παρουσιάσουμε την αντίθετη άποψη, αν πράγματι είναι τεκμηριωμένη.

Αλλωστε με κάποιο τρόπο πρέπει να ενημερωθούν και όσοι από τους αναγνώστες μας έχουν λάβει παρομοιο email, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να ανατρέξουν για να επιβεβαιώσουν μια ειδηση.