Αρχική Πολιτισμός Τέχνες Μουσικές Επιλογές: «Ο Κόσμος Ανάποδα»

Μουσικές Επιλογές: «Ο Κόσμος Ανάποδα»

27


 Ένας κόσμος στον οποίο ο Μπομπ ο Χαμαιλέοντας μπαίνει ανενόχλητος στο σπίτι της θείας Πανακότας, η μάγισσα Σκουποξυλάνθη κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει την παράξενη ελιά της, ο Πυρετός προσπαθεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή του εν όψει καλοκαιριού και ο κύριος Γρουσουζέλος χάνει συνεχώς λεωφορείο και βαλίτσα, δεν μπορεί παρά να είναι … ένας ανάποδος Κόσμος! Ένας κόσμος χρωματιστός, παράξενος, γεμάτος αλλόκοτους ήρωες και παραμυθένια τοπία!

Εκεί φιλοδοξούν να μας ταξιδέψουν ο Άγγελος Αγγέλου (συνθέτης) και η Έμη Σίνη (στιχουργός) με την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά για παιδιά με τίτλο «Ο κόσμος ανάποδα», που κυκλοφορεί από τη Yafka Records (διανομή Λέσχη του Δίσκου).


Πρόκειται για ένα cd με 13 τραγούδια, ενορχηστρωμένα με μεράκι και ιδιαίτερη ευαισθησία από τον έμπειρο ενορχηστρωτή Θόδωρο Κοτεπάνο, παιγμένα από ένα σύνολο αξιόλογων μουσικών και με συμμετοχές όπως αυτή του Σπύρου Σακκά, του Σωκράτη Μάλαμα, του Χάρη Καβαλλιεράτου, της Μαρίας Θωίδου και της Δανάης Παναγιωτοπούλου.


Γνωστοί στο παιδικό κοινό από τις μουσικοθεατρικές ραδιοφωνικές εκπομπές του «μικρού Κοπέρνικου» στο Δεύτερο Πρόγραμμα και έχοντας κερδίσει το  Α΄ Βραβείο από το ΥΠΠΟ για τη Συγγραφή Παιδικού Θεατρικού έργου 2007,  οι δύο νέοι δημιουργοί κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της παιδικής δισκογραφίας και επιχειρούν με μπόλικη φαντασία, αρκετή δόση χιούμορ, αλλά και σεβασμό στην παιδική νοημοσύνη, να παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε ένα… μαγικό ανάποδο ταξίδι, σε έναν ακόμα πιο μαγικό Ανάποδο κόσμο!!

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤο καλύτερο νησιωτικό τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ στη Χίο!
Επόμενο άρθροΗμέρα Οδηγισμού την Κυριακή, 5/4