Αρχική Πολιτισμός Βράβευση μαθήτριας του Ωδείου Αιγέας, Θηρεσίας Χρήστου Καβύρη σε πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό

Βράβευση μαθήτριας του Ωδείου Αιγέας, Θηρεσίας Χρήστου Καβύρη σε πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό

36

 Το Σάββατο, 4 Απριλίου 2009, διεξήχθη ο 33ος ετήσιος Πανελλήνιος και Παγκύπριος Διαγωνισμός Πιάνου «Ταλέντα – Βραβεία ‘ΦΙΛΩΝΑ’ 2009» που διοργανώνει το Πανελλήνιο Πνευματικό Κέντρο «Ο Φίλων» σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών. Η κριτική επιτροπή του πιάνου, με πρόεδρο τον κ. Άρη Γαρουφαλή, αποτελείτο από τους Δ. Ρόζη, Μ. Μάνεση, Γ. Μάνεση, Χ. Παρθενιάδου-Φλώρου, Μ. Ευστρατιάδη και Δ. Μαλούχο.


Φέτος στο διαγωνισμό πιάνου συμμετείχε η μαθήτρια του Ωδείου Αιγέας, Θηρεσία Χρήστου-Καβύρη (Α’ κατηγορία), η οποία απέσπασε το Β’ βραβείο.


Το Ωδείο Αιγέας θέλοντας να επιβραβεύσει με την σειρά του την σημαντική της διάκριση, της προσφέρει υποτροφία για την συνέχιση των σπουδών της.  Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά την Θηρεσία και την καθηγήτριά της,Κα Μίτσυ Ακογιούνογλου-Χρήστου, για την εξαιρετική επίδοση και επιτυχία τους και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σε όλες τις μουσικές επιδιώξεις τους.


   


 


      Ο διοικητικός διευθυντής του                        Ο καλλιτεχνικός διευθυντής


                  Ωδείου Αιγέας                 


 


                Γιώργος Μισετζής                            Γιάννης Καλογεράκης


 


 


Οι Μουσικοί διαγωνισμοί του «ΦΙΛΩΝΑ» (1977-2006)  στο πιάνο, την κιθάρα, τα έγχορδα, το κλασικό τραγούδι  κατάφεραν από τον πρώτο χρόνο διεξαγωγής τους να εισβάλουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και να γίνουν Πανελλήνια γνωστοί  με την εκτός συναγωνισμού διάκριση, με ΒΡΑΒΕΙΟ και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, του πρώτου μουσικού  ταλέντου στο πιάνο, ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΓΟΥΡΟΥ.


 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜπάσκετ τοπικό: αποτελέσματα 4-5/4
Επόμενο άρθροΕγκριση για προανακριτική και με την … ψήφο Παυλίδη