Αρχική Νέα Τοπικά Συγχαρητήρια στο Λ.Τ. από τη δισέγγονη τού Ναυάρχου Κουντουριώτη!

Συγχαρητήρια στο Λ.Τ. από τη δισέγγονη τού Ναυάρχου Κουντουριώτη!

12


Τα συγχαρητήρια της δισέγγονης του Ναυάρχου Κουντουριώτη για την ιδιαίτερη τιμή από πλευρά του Λιμενικού Ταμείου στον ήρωα ναύαρχο με τη φιλοτέχνηση της προτομής του, έλαβε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.
   «Ήθελα να μοιραστώ αυτές τις ευχές, είναι τιμητικό για εμάς και τη Χίο», μας δήλωσε ο κ. Κάρμαντζης που θα απαντήσει στην επιστολή και θα προσκαλέσει την κα Δανάη- Μαρία Στεφάνου στη Χίο.
   Επίσης μετά την ολοκλήρωση των έργων στη διασταύρωση Κουντουριώτη με το δρόμο της Προκυμαίας. η προτομή αναμένεται να μεταφερθεί στον κόμβο σε ένα πιο ψηλό βάθρο ώστε να είναι και πιο εμφανής.
   Το μήνυμα της δισέγγονης του Ναυάρχου Κουντουριώτη είναι το ακόλουθο:
  
   Αξιότιμε κύριε Κάρμαντζη.
   Επ’ ευκαιρία των γιορτών σας εύχομαι Καλό Πάσχα.
   Σκοπός του γράμματός μου είναι να σας συγχαρώ για την ωραία ιδέα που είχατε να τιμήσετε με προτομή του ήρωα απελευθερωτή των νησιών Αιγαίου, ΠΑΥΛΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, που συμβαίνει να είμαι δισέγγονη του.
   Οι φωτογραφίες της προτομής που είδα δείχνει ένα πολύ ωραίο έργο, δυνατό, φτιαγμένο με το δέοντα σεβασμό στην προσωπικότητά του τιμωμένου που απέδωσε θαυμάσια η γλύπτρια Μ. Παπακωνσταντίνου και σας παρακαλώ να της μεταφέρετε τις ευχαριστίες της οικογενείας.
   Ελπίζω και εύχομαι να το δω και από κοντά
  
   Μετά τιμής,
   Δανάη- Μαρία Στεφάνου