Αρχική Νέα Τοπικά Αντώνης Λυπαρής: Βιάστηκε να πανηγυρίσει ο Δήμαρχος για το κτήριο της οδού...

Αντώνης Λυπαρής: Βιάστηκε να πανηγυρίσει ο Δήμαρχος για το κτήριο της οδού Λάδης

14

 

«Δεν απορρίφθηκε η προσφυγή μας, ίσα- ίσα έγινε μερικώς δεκτή», μας τόνισε ο επικεφαλής της «Ανθρώπινης Πόλης» Αντώνης Λυπαρής σχετικά με το θέμα του δημοτικού κτηρίου στην οδό Λάδης.
     Διαψεύδοντας το Δήμαρχο Χίου που υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι είναι ανοικτός πλέον ο δρόμος για κατεδάφιση του κτηρίου, μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου, ο κ. Λυπαρής  τον προκάλεσε λέγοντας ότι «αν πράγματι εννοεί αυτά που είπε (σ.σ δημοσιεύσαμε στο χθεσινό φύλλο) τότε περιμένουμε να δούμε την ερχόμενη εβδομάδα να προχωρήσει στην κατεδάφιση».
     «Είναι πολύ νωρίς ο κ. Δήμαρχος να χαίρεται, πρέπει να δούμε πρώτα το σκεπτικό της απόφασης», πρόσθεσε ο κ. Λυπαρής, ενώ συνεχίζοντας είπε ότι η «Ανθρώπινη Πόλη» μπορεί να προσφύγει και στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το σκέλος της προσφυγής που φαίνεται ότι απερρίφθη.
     Απαραίτητη επίσης είναι η έγκριση από πλευράς ΕΠΑΕ για την άδεια κατεδάφισης.
     «Εμάς η θέση μας είναι πάση θυσία να σωθεί αυτό το κτήριο. Είναι αδύνατον να χρωστά παντού (π.χ. το ΔΗΠΕΘΕ) και να θέλουν να κατεδαφίσουν ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Δήμου», μας είπε.

 

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, 15/5/2009 (DIMOKRATIKI.ORG)

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔήλωση Ελπ. Τσουρή για τη χρηματοδότηση αεροδρομίου
Επόμενο άρθροΓενική Συνέλευση ΚΟΙΣΠΕ, 16/5