Αρχική Νέα Οικονομία Αλλαγή ρότας ΥEN για εκπτώσεις

Αλλαγή ρότας ΥEN για εκπτώσεις

31


{fnc titlos}Την επανεξέταση του θέματος των εκπτώσεων των εισιτηρίων υποσχέθηκε το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας στους έλληνες ακτοπλόους ύστερα από το μπαράζ των εξωδίκων που απέστειλλαν στο υπουργείο.
Συγκεκριμένα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου  Λ. Λαμπρόπουλος συναντήθηκε την Πέμπτη με το προεδρείο της Ενωσης Ελλήνων Ακτοπλόων οι οποίοι ζήτησαν να καταργηθούν οι εκπτώσεις στα ταχύπλοα, τα οποία δεν προσφέρονται, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά, για κοινωνική πολιτική σε αντίθεση με τα συμβατικά. Βέβαια το συγκεκριμένο μέτρο ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Ανωμερίτης το είχε παρουσιάσει στους χιώτρες ναυτικούς σαν πολύ θετική ρύθμιση αφού πριν δεν είχαν αυτή τη δυνατότητα και αποτελούσε αίτημά τους.
Λαμβάνοντας την υπόσχεση του Γενικού Γραμματέα οι ακτοπλόοι τόνισαν, αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ στο site της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ πως θα παραμείνουν επιφυλακτικοί μέχρι να δουν την υλοποίηση των υποσχέσεων.
Επιμένουν στο θέμα των εκπτώσεων στα όσα είχαν συμφωνηθεί για την τρίτη θέση και για έξι συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών.
Το τελευταίο δείχνει ότι το Υπουργείο είχε αποδεχτεί το αίτημα των ακτοπλόων να μην ισχύει η έκπτωση για α΄ ή β΄ θέση ακόμα και στους ναυτικούς.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧώρους αναζητά η Βιβλιοθήκη ΚΟΡΑΗ
Επόμενο άρθροΛύση καταλήψεων- Μετακομίζει το ΤΕΕ