Αρχική Νέα Τοπικά Κάλεσμα Δρομοκαϊτειου Ιδρύματος για ενημέρωση πολιτών & φορέων

Κάλεσμα Δρομοκαϊτειου Ιδρύματος για ενημέρωση πολιτών & φορέων

18


 Πρόσκληση σε όλους όσους συμπαραστάθηκαν ενεργά και αποφασιστικά στον 4ετή αγώνα του Δρομοκαίτειου Ιδρύματος για να μην καταργηθεί το κληροδότημα (που ιδρύθηκε το 1887) και περιέλθει στο υπουργείο Υγείας, απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.
     Ως έναν τρόπο έκφρασης της ευγνωμοσύνης προς τους πολίτες της Χίου και τους φορείς που στάθηκαν στο πλευρό του Κληροδοτήματος, το Δρομοκαϊτειο καλεί στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται την προσεχή Κυριακή 24 Μαΐου στις 9.00 μ.μ., στο χώρο του Ιδρύματος (Ιερά Οδός 343, Χαϊδάρι).
     Το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργίας στον Ι.Ν. του Νοσοκομείου και στη συνέχεια θα γίνει δεκάλεπτη ξενάγηση στο Νοσοκομειακό και Τυπογραφικό Μουσείο.
     Στη συνέχεια θα γίνει ενημέρωση για ορισμένα από τα προβλήματα του Δροκομαϊτείου και θα ακολουθήσουν οι ερωτήσεις όπου όπως τονίζει το Δ.Σ. θα απαντηθούν.
     «Και το κυριότατο θα ζητήσομε αναγκαίες συμβουλές σας», καταλήγει η πρόσκληση με την παράκληση να προσέλθουμε σε αυτή την εκδήλωση και να μην την αγνοήσουμε. Και με υπογραφή τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ.: Παναγιώτη Βαρλά, Στέλιο Μουτάφη, Αναστάσιο Τριπολίτη, Νικόλαο Τσική και Νικόλαο Ψαρρό.