Αρχική Νέα Αθλητικά Scooter Club Chios και με σελίδα στο facebook

Scooter Club Chios και με σελίδα στο facebook

13

Το Scooter Club Chios είναι ένας διαδικτυακός «σύλλογος ιδιοκτητών scooter» χωρίς καταστατικά ή οικονομικές συνδρομές και σκοπός του είναι να γίνει ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης όλων όσων είναι λάτρεις των scooter στο νησί της Χίου και «όχι μόνο».
Και όταν λέμε όχι μόνο εννοούμε ότι ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα τόπο προβολής της Χίου μέσα από τις εκδηλώσεις που θα διοργανώνουμε στις οποίες θα μπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες του νησιού κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο νησί. Επίσης μεταφέροντας εικόνες και γνώσεις που θα αποκομίζουμε μέσα από τις ελπίζουμε συχνά εξορμήσεις μας .

Στο blog θα γίνονται αναρτήσεις Ειδήσεων σε όσο αφορά γενικότερα τους ιδιοκτήτες Scooter, Παρουσιάσεις Scooter, Αναγγελίες Εκδηλώσεων της Ομάδας, Αγγελίες Scooter που θα μας στέλνετε εσείς χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.


Στο άμεσο μέλλον θα δημιουργήσουμε forum το οποίο θα απευθύνεται αυστηρά σε ιδιοκτήτες Scooter όπου μέσα από εκεί θα προσπαθούμε να τους δίνουμε λύσεις για τα τυχόν προβλήματα που θα τους παρουσιάζονται με το δίκυκλο τους.


Όσοι θέλετε να γίνετε μέλη του Scooter Club Chios θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό στο FACEBOOK και να μεταβείτε στην ομάδα Scooter Club Chios όπου πατώντας στο σχετικό σύνδεσμο μπαίνετε στην παρέα μας.
Στο άμεσο μέλλον θα δημιουργηθεί και forum.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΜΑΔΑΣ : http://www.scooterclubchios.blogspot.com/
Scooter Club Chios <scooterclubchios@gmail.com>