Αρχική Νέα Τοπικά ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: “Φωτοβολίδα” Δημάρχου για γκέμισμα κτιρίου ΝΟΧ

ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ: “Φωτοβολίδα” Δημάρχου για γκέμισμα κτιρίου ΝΟΧ

10

      
Χίος  17 / 7 / 09


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε την ευκαιρία της νέας  φωτοβολίδας του Δημάρχου, για κατεδάφιση του κτιρίου του Ν.Ο.Χ, αισθανόμαστε την ανάγκη να απευθυνθούμε στους συμπολίτες-όχι πια στο Δήμαρχο Χίου-μια και εκείνος, με τις πράξεις του, αποδεικνύει καθημερινά πως ούτε αντιλαμβάνεται, ούτε επικοινωνεί με την πραγματικότητα.  Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη  στάση του Δημάρχου, ο οποίος, χάριν εντυπωσιασμού, τορπιλίζει προσπάθειες που κατατείνουν στο να περιέλθει ο χώρος, νόμιμα, για χρήση, στο Ναυτικό Όμιλο; Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
-Μην ασχολείστε άλλο με φαιδρότητες και με…Βρουλίδιες κορώνες! Ο Δήμαρχος τα τρία χρόνια της θητείας του έχει αποδείξει ότι ούτε να χτίσει μπορεί, ούτε βέβαια και να κατεδαφίσει. Το μόνο που επιχειρεί, ανεπιτυχώς, υποτιμώντας τη νοημοσύνη όλων μας, είναι να παραπλανά, αποποιούμενος τις ευθύνες του!
Μετά την… κατεδάφιση της Λάδης, τώρα κατεδαφίζει και τον Όμιλο… Στην πραγματικότητα κατεδαφίζει κάθε έννοια δικαίου, ηθικής και λογικής. Είναι ολοφάνερο ότι κατάντησε ένας Δήμαρχος χωρίς σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ανίκανος και επικίνδυνος, ένας Δήμαρχος που υποθηκεύει το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων του, σε γνωστά-άγνωστα συμφέροντα.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται η συσπείρωση όλων σε ένα πλατύ μέτωπο με ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, προκειμένου να μπει τέρμα στον κατήφορο και την ανυποληψία, στο Δήμο Χίου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠαντελής Βρουλής: να γκρεμιστεί το κτίριο του ΝΟΧ
Επόμενο άρθροΤο θεατρικό έργο «Το θαύμα της Άννυ Σάλιβαν» στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”