Αρχική Νέα Τοπικά Πολίτες Ομηρούπολης: Αναγκαίο το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009»

Πολίτες Ομηρούπολης: Αναγκαίο το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2009»

7

 Οι «Πολίτες  Ομηρούπολης» αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια την ικανοποίηση τους , διότι έστω και στην λήξη του Ιουλίου αλλά χωρίς συζήτηση και λήψη   σχετικής απόφασης  από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, ανακοινώθηκε πρόγραμμα θερινών εκδηλώσεων  του Δήμου Ομηρούπολης.
Στο πρόγραμμα αυτό έχουν ενταχθεί και εκδηλώσεις που, από μηνών, προγραμμάτισαν, σχεδίασαν και οργάνωσαν  με μεράκι οι συντελεστές έκδοσης της εφημερίδας μας  «Ομηρούπολη», όπως ακριβώς και τα δύο προηγούμενα χρόνια . Τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις ,  μεταξύ άλλων, στηρίζουν συμβολικά σε οικονομικό επίπεδο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση  Χίου και ο Δήμος Ομηρούπολης τους οποίους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά δημόσια.
Έχοντας υπόψη πόσο αναγκαίες είναι οι πολιτιστικές  και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για συνδημότες και παραθεριστές , ευχόμαστε σε όσες έχουν ήδη προγραμματιστεί –ανεξαρτήτων διοργανωτή- να επιτύχουν πλήρως, να έχουν συνέχεια  και κυρίως να συνοδευτούν από πρωτοβουλίες και δράσεις  ουσιαστικής πολιτιστικής, περιβαλλοντικής , αθλητικής και κοινωνικής ανάπτυξης
                                
  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΝΕ Χίου του ΚΚΕ: Καταγγελία για τη μεταγωγή μεταναστών με πλοίο ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Επόμενο άρθροΚίνηση 19- Αναπτυξιακο Συνέδριο Αμανής: μεταίχμιο ζωής